Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość MaxPayne2121

Kupilem falszywe swiadectwo szkoly sredniej- dostalem prace

Polecane posty

Gość MaxPayne2121

Hej. W mlodosci MUSIALEM wyjechac za granice, nie ukonczylem gimnazjum. Zylo mi sie dobrze, dopoki tata nie umarl na raka :(. Rok temu wrocilem do PL. Mialem 20 lat i brak wyksztalcenia. Pozniej, probowalem je zdobyc legalnie, ale 5 letnia nauka bez pieniedzy nie widzi mi sie. Choc to tylko papier, bo na elektronice sie znam, zalatwilem sobie swiadectwo ukonczenia liceum- szkoly sredniej. Dzieki niemu, i mojej wiedzy, acz nieudokumentowanej, miesiac temu znalazlem prace. niby jest ok, znam sie na tym co robie, zarobek na poziomie 2300 jest jak dla mnie odpowiednie, to jednak boje sie- boje sie ewentualnego dnia gdy pracodawca, dosc duza korporacja, zechce je sprawdzic... :( Zyje w ciaglym strachu ale mam prace. 5 lat aby udokumentowac swoja wiedze? Chore. Pozdrawiam!

Gość Konstantyna Kunegunda
a co się stanie, jak ktoś odkryje, że jednak papiery są fałszywe?

Gość przede wszystkim jesteś
kretynem że się tym chwalisz na necie .. można cię zlokalizowac nawet przy zmiennym IP :D

Gość MaxPayne21
Hej. No wlasnie nie wiem. I to mnie martwi :( Pozdrawiam

Gość mentaI cut
ale przecież jest chyba kurs eksternistyczny gimnazjum, rok albo dwa chodzi się w weekendy bodajże

Gość MaxPayne21
Hej. No wlasnie nie wiem. I to mnie martwi :( Pozdrawiam

Gość MaxPayne21
Hej. Cos internet szwankuje, i zdublowalo moj post. Czytalem o tych egzaminach, ale rok a raczej dwa, (gimnazjum i liceum) to tez sporo, a z czego mialbym zyc do tego czasu? Nie mam juz nikogo, a na spolecznym, nie bede siedzial bo nie zasluguje. I najwazniejsze- chce pracowac. Szkoda ze nie ma mozliwosci zdac szkoly szybciej. Pozdrawiam

Gość MaxPayne21
Perfekcyjna Niedoskonalosc---> Dziekuje, mam nadzieje ze zeczywiscie im sie nie zechce. Gdyz w sumie, to tylko papier- przynajmniej w moim przypadku. Pozdrawiam

Gość MaxPayne21
Perfekcyjna Niedoskonalosc---> Dziekuje, mam nadzieje ze zeczywiscie im sie nie zechce. Gdyz w sumie, to tylko papier- przynajmniej w moim przypadku. Pozdrawiam

Gość MaxPayne21
Mental Cut---> No wlasnie, nie wiem co robic. Moze to i dobry pomysl aby choc troche odciazyc sumienie? :|. Po dwoch latach mialbym legalny papierek. Tylko ze... Moja praca moze trwac nawet w weekendy i swieta, bez zapowiedzi- tak jak w Pogotowiu Ratunkowym. A tlumaczenie sie Kierownikowi ze nie moge isc do pracy gdyz jade na zajecia eksternistyczne z Gimnazjum byloby dziwne :). Hm... Sprawdze jakies szkoly w tym trybie dla gimnazjum. Czytalem o kursach na CKE, jezeli znasz inne to podziel sie jesli mozesz. Ja napisze jutro, wiec jezeli ktos jeszcze bedzie pisal dzis i jutro przed godzina 14 to bedzie to podszywacz. Pozdrawiam

Gość MaxPayne21
Mental Cut---> No wlasnie, nie wiem co robic. Moze to i dobry pomysl aby choc troche odciazyc sumienie? :|. Po dwoch latach mialbym legalny papierek. Tylko ze... Moja praca moze trwac nawet w weekendy i swieta, bez zapowiedzi- tak jak w Pogotowiu Ratunkowym. A tlumaczenie sie Kierownikowi ze nie moge isc do pracy gdyz jade na zajecia eksternistyczne z Gimnazjum byloby dziwne :). Hm... Sprawdze jakies szkoly w tym trybie dla gimnazjum. Czytalem o kursach na CKE, jezeli znasz inne to podziel sie jesli mozesz. Ja napisze jutro, wiec jezeli ktos jeszcze bedzie pisal dzis i jutro przed godzina 14 to bedzie to podszywacz. Pozdrawiam

Gość yyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh
Zrób to eksternistyczne liceum... będziesz miał w końcu prawdziwy papier. Jeśli pracujesz już w dużej korporacji to nikt teraz nie będzie sprawdzał szkoły średniej...ale nie możesz zakładać, że będziesz tam pracował do końca życia. Pozbędziesz się moralniaka to raz, a dwa otworzysz sobie dalszą drogę. Możesz po jakimś czasie w korporacji liczyć na awans. Tylko co będzie jak będziesz dobrym pracownikiem i np. korporacja zechce Cię wysłać na studia? Wtedy będzie zonk. Masz czas zrób eksternistyczną maturę.

Gość yyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhh
doczytałam dopiero teraz o tych możliwych pracujących weekendach. Ale przecież nie każdy i w tym przypadku będziesz musiał trochę lawirować. Co jakiś czas możesz kierownikowi coś zmyślić, a innym razem np. nie pójść na zajęcia ale załatwić sobie zwolnienie lekarskie i okazać je tylko w szkole. Niestety znalazłeś się w takiej a nie innej sytuacji i musisz pokombinować, przeglądnąć możliwości kształcenia i to wszystko dopasować. Tylko nie pozostawaj w takim zawieszeniu.

Gość Dqdg
gfh, moze kozysta z TORa -.-

Gość MaxPayne2121
chyba zgłoszę się na komendę z tym świadectwem, takm ucisze sumienie chociaż

Gość MaxPayne21
Na zadna komende nie pojde. Czemu nie wystapisz pod swoim nickiem panie podszywie? Nie ma sie czego wstydzic :) Pozdrawiam

Gość znbjdswdgvjnwkdbh
Gdzie sie kupuje takie świadectwo ? Drogo ? Mnie by się przydało maturalne bo oblałam maturę :P

Gość brr brr
ja konczylam liceum dla doroslych i byly tam luzy, nic sie nie robilo, w sumie to nawet swietna sprawa, jak ktos nie chce marnowac czasu w szkole nawet na wiekszosci zajec nie bylam obecna i musialam potem cos dodatkowo zdawac, ale dalo sie a na zajeciach wystraczylo sie pokawic albo ktos za ciebie podawal obecnosc

Gość Czarnamambastotrzy
Dzięki Michał :D. Przydało się.

Gość Marta033
Hej, a gdzie można dostać takie świadectwo? I mniej więcej ile to kosztuje?

Gość Marta033
Hej, a gdzie można dostać takie świadectwo szkoły średniej? I mniej więcej ile to kosztuje?

Gość zainteresowany1
Witam czy jest jakis kontakt z NN008 ? bo mail chyba nie dziala. daj jakis namiar mi na maila na to dobrodziejstwo :)

Gość tgtreyhgtryht
na waszym miejscu nie kupowałabym świadectwa. Chodze do LO dla dorosłych i chodzi ze mną dziewczyna która też 10 lat temu kupiła świadectwo. Wszystko było ok do momentu aż pewnego dnia o 5 nad ranem nie wpadła jej do domu policja z nakazem przeszukania. Przeszukali jej chate, wszystko porozwalali, znaleźli to swiadectwo, zakuli ja w kajdany na oczach jest 3 letniego dziecka i zabrali ją na komisariat. wszyscy sąsiedzi to wiedzieli !! Policjantów nie obchodziło że ona ma mega chore dziecko które zostało z sąsiadką, trzymali ją na komisariacie kilka godzin aż przyszedł jakiś stary cep który ją przesłuchiwał, darł się po niej itp, Teraz ma sprawe w sadzie, wysłali ją i całą grupę tych ludzi ktorzy kupili świadectwa do psychiatry na badania!!! Potraktowali ja jak najgorszego kryminaliste z tymi kajdanami, przeszukiwaniem itp. Kupa wstydu, strachu i niepotrzebnych kłopotów a szkoły są teraz nawet roczne - eksternistyczne także radze sobie odpuścic kupno.....

Gość zainteresowany1
Powaznie ? Widocznie nie trzymala tego w tajemnicy bo kto by sprawdzal takie cos ? no zalezy tez do czego sie go bedzie uzywac

Gość Nie wstyd wam?
Sama mam 20 lat i chodzę do LO zaocznego,myślałam kiedyś o kupnie ale stwierdziłam,że lepiej będę się czuła mając oryginał ukończenia szkoły którą można pogodzić z pracą normalną i bez problemu ukończyć.

Gość tgtreyhgtryht
rozpracowali grupę która się tym zajmowała i po nich dotarli do wszystkich którzy kupili świadectwa. Nikomu się nie chwaliła bo nie ma czym.

Gość polityk
ja skończyłe podstawówkę w systemie zaocznym i teraz kupie se doktorat i ide na posła na sejm

Gość ja mam tytuł doktora
kupiłem od członka PZPR wyprodukowane na WUML-u podpis Leszek M.

Gość anaconda25
hej Michal masz moze jeszcze kontakt z tymi ludzmi. Jakos wybija mnie z neta za kazdym razem jak wysylam maila na ten adres

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się