Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość MaxPayne2121

Kupilem falszywe swiadectwo szkoly sredniej- dostalem prace

Polecane posty

Gość gość
Ludzie, ale po co żyć w ciągłym strachu. Są szkoły, gdzie zaocznie można zrobić liceum lub technikum. I tak jak ktoś tu wcześniej pisał, w większość przypadków te szkoły to pic na wodę, trzeba tylko od czasu do czasu się pokazać i szkoła zaliczona, także spokojnie można pogodzić to z pracą.

Gość gość
hehe nie ma to jak sie byczyc za biurkiem w DE i grac w pasjansa z nudów;)Majorki,Ibizzy i inne rozrywki,a preciez byłam tą najgorsza w PL po podstawówce:D,kupujcie swiadectwa nikt was nie sprawdzi i nie chwalcie sie osoba trzecim nawet w rodzinie,szkoda czasu na nauke,jak ma sie w glowie poukladane to szkola do niczego sie nie przyda ,pozdrawiam:)

Gość gość
hehe nie ma to jak sie byczyc za biurkiem w DE i grac w pasjansa z nudów;)Majorki,Ibizzy i inne rozrywki,a preciez byłam tą najgorsza w PL po podstawówce:D,kupujcie swiadectwa nikt was nie sprawdzi i nie chwalcie sie osoba trzecim nawet w rodzinie,szkoda czasu na nauke,jak ma sie w glowie poukladane to szkola do niczego sie nie przyda ,pozdrawiam:)

Gość gość
Nie martw sie. Teraz nawet osly maja srednie. Nikt tego nie sprawdza. Czasami nawet ludzie nie naja studiow a przedstawiaja falszywe swiadectwo. Wyluzuj. Mojak kolezanka zdobyla takie swiadectwo w Polsce. Pozniej zapisala sie na Universytet za granica. Poszla do tlumacza przysieglego itp. Dal jej wszystko co potzrebowala. Ambasada tez no i zostala studentka. Kierunku nie ukonczyla, bo to byl jednak osiol, ale nikt jej zadnych problemow nie robil. Daj spokoj.

Gość gość
max payne 2121daj mi na miary

Gość gość
dzien dobry ,jestem zainteresowany.prosilbym o namiary .pulpocar@o2.pl dzieki:)

Gość gość
Myślicie że ludziom z tego fora można zaufać? kto ma jakiś sprawdzony kontakt?

Gość gość
Wolałbym, zrobić LO dla dorosłych w 12 miesięcy ( w dodatku ta nowa matura teraz to pikuś w porównaniu do starej matury) niz dać zarobić jakiemuś leszczowi 1000 czy 1500 bo podobno tyle kosztuje matura w dodatku teraz te szkoły dla dorosłych są darmowe.

Gość K828
Zrob sobie cos zaocznego a kierownikowi mozesz nasciemniac ze inny kierunek sobie robisz dodatkowo. Bedzma Cie wyrzuty sumienia dreczyc ale najforsze jest to ze jak to sie kiedys wyda to problemy bedziesz miec za podlugiwanie sie podtobionymi dokumentami, bo jednak swiadectwo to dokument wydany przez organ niejako panstwowy. Idz sobie na zaoczne.

Gość capri333
Czy ma ktos namiary gdzie mozna takie swiadectwo dostac? podam swoj email jesli tak bedzie latwiej dzieki

Gość gość
witam moja szkola nie istnieje juz papiery ktore mialam w domu spalily sie odzyskalam niewiele ale sw sie spalilo szkole skonczylam 34 lata temu nie mieszkam w kraju ,ale po kilku latach pracodawca chce swiadectwo ukonczenia szkoly choc nie pracuje w wyuczonym zawodzie co mam zrobic kupic swiadectwo?pisalam do archiwum ale mnie tam nie ma???????????????

Gość marcen1974
witam podaje sprawdzone namiary dawid.swierczynski@o2.pl

Gość gość
czy ktoś jeszcze ma sprawdzone kontakty? Pisałem do twoje.lo ale niestety brak odpowiedzi.

Gość gość
Legaldokmenty@wp.pl ... właśnie piszę z tą osobą ale chce kase z góry i to nie małą...:/... moim zdaniem trochę strach.... i nie wiem czy mu ufać..

Gość gość
legaldokumenty@gmail.pl

Gość gość
zaocznie to ze nowy muzg zrub debilu

Gość Kasinablond
Jeśli ktoś potrzebuje uczciwego i pewnego człowieka który załatwi Wam świadectwo szkoły średniej lub mature, podaje email: prywatnypapier@wp.pl ja osobiście u niego sobie załatwiałam "coś". załatwiłam w tydzień, odebrałam osobiście, zapłaciłam na spotkaniu. Dlatego polecam tego człowieka bo jest uczciwy. Szkoda tylko, że wczesniej straciłam 500 zł na zaliczki u bandy Warszawskich oszustów !

Gość gość
Dlatego polecam tego człowieka bo jest uczciwy. x uczciwy, dobre.

Gość nowyforumowicz
legaldokumenty@gmail.com i nikt inny bo juz na innych sie naciełem, a konkurencja wypisująca że jakiś to oszust to nie prawda, jezeli tak jest to niech dadzą potwierdzenie przelewu na konto temu panu, a nie anonimowo na forum wypisują, bo ten pan ma pełno pozytywów i tak w internecie, bym nie pisał tego ale dziekuje za załatwienie jemu i nie lubie gdy ktos bzdury pisze,! bo za 1000zł to nikt nie załatwi dokumentu,

Gość gość
ty, "stępe"l, a jaką podstawówkę skończyłeś? (albo raczej jakiej nie skończyłeś?

Gość gość
ty, "stępel", a jaką podstawówkę skończyłeś? (albo raczej jakiej nie skończyłeś?

Gość gość
Witam mam pytanko gdzie zrobić studium policealne 2 letnie( na świadectwie) jak najszybciej????proszę o pomoc

Gość łychcik
Idioci ! Nie bawcie się w te całe oszustwa! dlaczego? historia z życia wzięta...pracodawca wysłał mnie oraz kilkoro innych pracowników na kurs,który wymagał min.średniej szkoły.Na pierwszy rzut oka,wszystko ok.Niestety,kilkoro pracowników w czasie kursu zostało poproszonych do sekretariatu w celu wyjasnienia pewnej sprawy.Koledzy znikli,a w pracy pojawiła się pogłoska,że posługiwali się fałszywym zaś.o ukończeniu średniej szkoły,za co wylądowali -wiadomo gdzie.Myślę,że dyrekcja szkoły sprawdziła sobie legalność dokumentów przez co prawda wyszła na jaw.Szefostwo firmy również sprawdziło wiarygodność dokumentów,i ....wywalono dyscyplinarnie jeszcze jednego delikwenta .Tak że zastanówcie się,czy warto bawić się w oszustwa.Ja nie ukrywam,że mam średnią szkołe po zaocznym.Zajęcia odbywały się co drugi weekend,w piątki (od 16 do 20) oraz soboty (od 8 do 12,czasem do 14). Ogólnie rzecz ujmując,zaoczne liceum to łatwizna.A pogodzenie szkoły z pracą jest jak najbardziej możliwe,i wiem to po sobie,po pracowałem wówczas na 19,tak że mozna się domyślić,że w piątki chodziłem do szkoły jedynie na niecałe 3 lekcje,a w sobotę zdarzało mi się zasnąć na lekcji.Śmieszne?ale prawdziwe :). Naprawdę nie warto bawić się w kupowanie lewych zaś.o ukończeniu szkoły-no chyba że ktoś w rodzinie jest dyrektorem szkoły i da radę załatwić,choć bym w to wątpił,bo to ryzyko dla dyrekcji.

Gość gość
Możecie kupić u dokumenty.kontakt@safe-mail.net profesjnalka wszędzie przejdzie

Gość gość Kaja
Tez chce to samo! pomocy

Gość Archivlad
swiadectwo kupicie u dokumenty.kontakt@safe-mail.net, polecam

Gość milakila
Zdecydowanie polecam dokumenty.kontakt@safe-mail.net potwierdzona osoba w pare osob u niej zalatwialismy, nie dajcie sie nabrac na innych

Gość grafvik
nie dajcie sie nabrać dokumenty.kontakt@safe-mail.net. To pi....lony!!' OSZUST!!!! Używa innych E-mail aby siebie chwalić czytajcie ludzie posty na forum ludzie oszukani przez tego bydlaka opisują pod jakimi E-mail ukrywa Podam trochę więcej szczeg: Adam Grabowski tel:+48 729 292 174 Nr.konta:87 1240 6986 1000 0000 0446 1870 Wrocław

Gość gość
Tak to prawda grafvik ma racje ja z gościem wymieniłem 2 maila ze nie ma sprawy żeby było bardziej bezpiecznie dla obydwóch stron mogę wpłacić pieniądze po przez escrow ja sie zdecydowałem z zabespieczeniem escrow.pl to sie nie odezwał moich znajomych tez naciągnął moim zdaniem jest to oszust!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się