Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość MaxPayne2121

Kupilem falszywe swiadectwo szkoly sredniej- dostalem prace

Polecane posty

Witam, możliwe, że piszę w jakąś otchłań ciemnego Internetu, ale who knows? Do brzegu - potrzebuję świadectwo ukończenia szkoły. Mam podstawowe, chodziłem 4 lata do technikum (2008-2012) i zawaliłem ostatnią klasę - pała z matematyki i niemieckiego... poprawka w sierpniu była ale nie raczyłem się na nią udać bo wyjechałem do pracy. Co zrobić z Tym fantem? 

potrafisz mi szybko pomóc? pisz: kanal.toyak@gmail.com

Dnia 29.06.2012 o 21:07, Gość MaxPayne2121 napisał:

Hej. W mlodosci MUSIALEM wyjechac za granice, nie ukonczylem gimnazjum. Zylo mi sie dobrze, dopoki tata nie umarl na raka :(. Rok temu wrocilem do PL. Mialem 20 lat i brak wyksztalcenia. Pozniej, probowalem je zdobyc legalnie, ale 5 letnia nauka bez pieniedzy nie widzi mi sie. Choc to tylko papier, bo na elektronice sie znam, zalatwilem sobie swiadectwo ukonczenia liceum- szkoly sredniej. Dzieki niemu, i mojej wiedzy, acz nieudokumentowanej, miesiac temu znalazlem prace. niby jest ok, znam sie na tym co robie, zarobek na poziomie 2300 jest jak dla mnie odpowiednie, to jednak boje sie- boje sie ewentualnego dnia gdy pracodawca, dosc duza korporacja, zechce je sprawdzic... 😞 Zyje w ciaglym strachu ale mam prace. 5 lat aby udokumentowac swoja wiedze? Chore. Pozdrawiam!

Jakies namiary sprawdzone na goscia gdzie kupic  swiadectwo 

Dnia 10.08.2018 o 13:19, Gość gośćnazlosc napisał:

Gdzie takie świadectwo można kupić ?

Ja brałem u tego pana bez zaliczki marcinwojcik1970@tutanota.com

Dnia 20.08.2019 o 10:05, Gość Czaena napisał:

Potrzebuję pomocy

Dnia 2.02.2019 o 11:43, Gość Gsjndidmdmdk napisał:

Chciałbym kupić wyksztalcenie srednie

Dnia 24.05.2018 o 22:27, Gość gość napisał:

Witam czy mógłby ktoś podać email do kupna?

Dnia 30.05.2019 o 21:38, Gość gośc aaa napisał:

witam jak ktoś ma namiary na dokumenty  zaufane to proszę podać 

Dnia 12.04.2018 o 20:39, Gość gość napisał:

Dlaczego człowiek pod nr tel. 784 118 904 to oszust? Znalazłam ogłoszenie tego człowieka w Internecie i zastanawiam się

To chyba jakiś żart. Tak , fałszowanie świadectw wychodzi na jaw. Przy jakieś dziwnej okazji.

jeśli ktoś z Was jest chętny do podjęcia pracy jako sprzedawca kosmetyków przez internet serdecznie zapraszam do kontaktu. Poszukuje osoby zaangażowanej i sumiennej. Z mojej strony zapewniam dobre zarobki elastyczny grafik oraz prace całkowicie zdalna. Decydując się na prace ze mną otrzymasz możliwość odbycia darmowych kursów i szkoleń oraz pomoc przez cały okres pracy  Kontakt a.karczewskalr@gmail.com

Polecam Pana Pawel.kruczyk@int.pl załatwił swiadectwo w 5 dni sprawdzałem wpis w oke poniewaz dał login i haslo 
wszystko sie zgadza chłop robi robote 

Dnia 4.01.2023 o 10:17, MariuszPliszka napisał:

Mogę polecić również pawel.kruczyk@int.pl

Wpis się zgadza współpraca na  5+

Sam siebie reklamujesz oszuście , polecam dokumenty.kolekcjonerskie2019@protonmail.com robi bez zaliczki i możliwy odbiór osobisty .

Dnia 19.12.2020 o 07:40, Janina75 napisał:

Szukam sprawdzonego zrudla

polecam dokumenty.kolekcjonerskie2019@protonmail.com robi bez zaliczki i możliwy odbiór osobisty .

Dnia 29.01.2023 o 12:36, majkanowak napisał:

polecam dokumenty.kolekcjonerskie2019@protonmail.com robi bez zaliczki i możliwy odbiór osobisty .

Nie polecam wyudzil jednak to zaliczkę a Druga osoba co u nich brała otrzymała świadectwo ale na zwykłej kartce a4 samemu można sobie takie wydrukować 

Następnie skierowałem sprawę do swiadectwo360@gmail.com znalazłem kontekt na pewnym forum i się nie zawiodłem wpisy gilosz gramatura znak wodny wszystko tak jak powinno być ! Bardzo polecam 

Wszystkim polecam  swiadectwo360@gmail.com znalazłem kontekt na pewnym forum i się nie zawiodłem wpisy gilosz gramatura znak wodny wszystko tak jak powinno być ! Bardzo polecam 

Dnia 27.02.2023 o 10:33, Kamil2212 napisał:

Wszystkim polecam  swiadectwo360@gmail.com znalazłem kontekt na pewnym forum i się nie zawiodłem wpisy gilosz gramatura znak wodny wszystko tak jak powinno być ! Bardzo polecam 

zgadzam sie z tym swietnie szybko bezpiecznie robota wykonana w 100 % swiadectwo360@gmail.com polecam

Dnia 29.01.2023 o 12:36, majkanowak napisał:

brałam i okradł mnie na pieniądze !także nie polecam 

swiadectwo360@gmail.com  polecam chłopaków wykonali pieknie swoja robote świadectwo z wpisem w system zrobione !!! 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się