Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarettina

Facet z żoną i dwójką dzieci.

Polecane posty

Gość amarettina

Ostatnio wpadł mi w oko facet, no i tu pojawia się powyższy problem,on mówi że jej nie kocha że wpadł jak był młody potem pojawiło się drugie ale on po 10 latach małżeństwa czuje się wypalony, i chce się z nią rozstać, bo Ogolnie klientka jest trochę psychiczna, dodam że poznalam go kiedy już oficjalnie było wiadomo że chce się z nią rozstac.

no i.....? jesli pytasz czy wchodzisz w to - to wchodz smialo, o ile wystarcza ci ukradkowy seks na randkach;-)) koles szuka panny na boku - as easy as it is;-)

Gość /(.)(.)\.....
wypalony...... oni są wszyscy k... wypaleni. Zazwyczaj już następnego ranka :o

Gość amarettina
W sumie związku to z nim nie chce. . za dużo bałaganu z tym byłoby związane, ale parę spotkań czemu nie:)

Gość ritrur
To niech składa papiery rozwodowe. Wtedy zobaczysz czy jest taki wypalony i chce to zakończyć.

Gość przecana -50%
hahaha zatem dlaczego wciąż są małżeństwem??? facet szuka darmowego wora na sperme,ot-cała filozofia. Jesli Ci to odpowiada,jesli lubisz zadowalać sie ochłapami to bierz go śmiało,tylko potem sie tu nie żal,ze Ci kochanek dał kopa w dupsko i wrócił na łono rodziny hahahahahaha

Gość amarettina
Racja oni wszyscy.. a potem i tak Wracaja do zony :)

Gość ritrur
No to mów od razu, że chcesz być zwykłą kochanicą, której nie zależy na miłości, na związku tylko na dupie.

nie koniecznie "wora na sperme" - po co przesadzac?;-) kolezanka nie napisala - o jaki rodzaj seksu chodzi - nie koniecznie wiecej sperma zostanie w niej;-)

Gość przecana -50%
''Ogolnie klientka jest trochę psychiczna, dodam że poznalam go kiedy już oficjalnie było wiadomo że chce się z nią rozstac" czyli rozumiem,ze mają oficjalnie zasądzoną separacje? uwierz,znudzony mąż jest zdolny powiedzieć kochance na drugiej randce"kocham Cie" byle tylko ta dała mu świerzej nory do skosztowania.

Gość amarettina
teraz takie czasy że nawet w domu na pozór kochany facet tak na prawdę jest zwyklym skurwysynem, eh i jak tu komus zaufać.

patrzcie jaki ritrur wsciekly;-))) mowialm juz kiedys ludzie dziela sie na dwie grupy - tych kt maja usane zycie skes. i tych kt im zazdroszca;-) as easy as it is;-)

pewnie leci w chuja, zeby sobie poruchać. Nie wpierdalał bym sie w takie gówno :) Mam nadzieje ze kulturalnie Ci to wyjaśniłem :P

Gość przecana -50%
ROR nie koniecznie "wora na sperme" - po co przesadzac? kolezanka nie napisala - o jaki rodzaj seksu chodzi - nie koniecznie wiecej sperma zostanie w niej w sumie racja hahaha ;)

Gość ritrur
Hehe. Sex spełniony z jednym partnerem - wolnym. Zastanów się do kogo mówisz dzieciaczku

Gość dla dziwkarzy tak
haha auorko jestes bardzo naiwna, ale tacy wlasnie na to licza:p za cienka jestes zeby znalezc sobie normalnego faceta?

Gość amarettina
Tak oficjalnie, ona chodzi po imprezach a on pracuje i wykłada na dom, tylko że nawet jak się rozwioda to pół jego wypłaty pójdzie na alimenty he he i nawet nie mówię tu o seksie nie jestem taka, ale mowe by mu tak utrzeć nosa w imię innych zdradzanych zon?

"ritrur Hehe. Sex spełniony z jednym partnerem - wolnym. Zastanów się do kogo mówisz dzieciaczku" spelniony?;-) hahaha - czyzby ze sperma w srodku a czy to nie moiwlas o worez na sperme?;-)

amertina - oni sie prawdopodobnie nie rozwiaoda - dalej beda tak zyc - razem a osobna - i kapac sie we wspolnej lazience...;/

Gość amarettina
Nie jestem naiwna, fakt podoba mi się ale trochę za pozno się pojawił, w dodatku te dzieci. tak czy owak nie podoba mi sie to że mnie tak bajeruje, i nie wiem co zrobić:)

amertina - to zalezy od tego co bys chciala;-) moze tez sie pobaw nim - wystaw go czuy cos;-)

Gość moherkop
małżeństwo ma kryzys a kobieta jak zwykle się wcina. " Nie rób bliźniemu co Tobie nie miłe" Nie znacie tego dekalog się kłania. Trochę więcej pisma świętego.

Gość amarettina
Doskonale wiem że się nie rozwiada, skromnym zdaniem jestem od niej ładniejsza,ona nie pracuje siedzi w domu i wyglada jak taka prawdziwa kura domowa, dlatego on szuka atrakcji. ale nie mam zamiaru być kochanka he he az taki fajny to on nie jest:)

Gość ritrur
ROR a Ty samotny chyba i sfrustrowany. Masz kogoś? Jak u Ciebie z sexem? :D

"moherkop małżeństwo ma kryzys a kobieta jak zwykle się wcina" nie wcina sie - a zostaje zapraszana , to po pierwsze;-) " Nie rób bliźniemu co Tobie nie miłe" Nie znacie tego dekalog się kłania. Trochę więcej pisma świętego" nie ma sensu czytac powoesci science-fiction;-) to strata czasu - lepiej zajac sie tym co tu i teraz nie sypiam z mezczyzna ktory jest mezem innej laski - ale staram sie rzeczy nazywac po imieniu;-)

Gość amarettina
trochę go pobajeruje a potem go kopne w dupe, może wtedy zone doceni :) żonate łapy nie będą mnie dotykać.

Gość dla dziwkarzy tak
po co ci ochlapy po zonie i facet z alimentami? jestes desperatka, lepiej znajdz sobie sponsora

" [zgłoś do usunięcia] ritrur ROR a Ty samotny chyba i sfrustrowany. Masz kogoś? Jak u Ciebie z sexem?" zobaczcie ;-)) jaka zadna pikantnych sczegolow;-))) widsac ten jedyny i "wolny" partnere "spelnia sie " w seksie - ale sam , skoro kobieta pozoataje taka napalona nawet na forum;-)

Gość dla dziwkarzy tak
juz lepiej prawisz:)

Gość amarettina
Do POR --- Już Cię lubie :)