Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na serio

Gdzie można złożyć zażalenie na taką rzecz?

Polecane posty

Gość pytanie na serio

Mama męża jest w domu opieki i cały dzień próbuję się do nich dodzwonić a mi się to nie udaje, podejrzewam że pilęgniarki opalają się na dworze, gdzie w takiej sprawie mogę złożyć zażalenie?

Gość pelikanik99
do dyrekcji ale twój mężuś potem będzie miał przejebane :(

Może zabierz teściową do siebie :) będziesz ją miała zawsze i nie będziesz musiała wydzwaniać zeby sie dowiedzieć czy już zeszła czy jeszcze nie

Poza tym pielęgniarki są tam chyba przede wszystkim po to żeby opiekować sie pensjonariuszami a nie żeby odbierać telefon bo jaśnie pani dzwoni

Gość ale co nikt nie odbiera?
mnoze masz zly nr. A jezeli nie to jedz tam osobiscie i idz do biura powiedziec, ze dzonisz dzwonisz i nic. zobaczysz co Ci powiedza. Ja pracowalam 6 lat w domu opieki i nigdy nie opalalam sie na dworze. W jednym domu najpierw dzwonilo sie do biura i biuro laczylo z odpowiednim oddzialem. W drugim domu opieki po godz 15:00 laczylo sie juz bezposrednio z oddzialem, ale czasem nie zdarzylysmy odeebrac tel bo w dyzurce nikt nie siedzial bo bylysmy zajete praca. Powiem Ci, ze przez 8 godz pracy czasem nie mialam nawet 15 przepisowych minut przerwy, ciezko pracowalam, dzwigalam, kapalam, karmila itp wiec jezeli nie wiesz co i jak to prosze Cie nie obrazaj pracownikow domu opieki...

Gość Gabriela Borejko
taki ładny dzień - może ją odwiedzisz?

Gość nie lubie nikogo :)
no, raczej do dyrekcji. Jezu nic mnie tak nie wkurwia jak takie swiete krowy. Tyczy sie calej publicznej sluzby zdrowia. U mnie w osrodku sa dwa okienka, ze trzy rejestratorki, a telefonu nie odbiora !! Ba, odloza sluchawke jako ' zajety ' . Strasznie mi to podnosi cisnienie.