Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiumrrr

Tak bardzo go kocham.. czy rzeczywiście jest jakaś szansa?

Polecane posty

Gość opiumrrr

2 lata temu przechodziłam niezwykle burzliwy okres w swoim życiu- depresja, samookaleczanie itd. Nie wierzyłam wtedy w Boga, co więcej; zdarzało się, że ostro z wiary szydziłam. Aż tu nagle.. zaczęłam się modlić. O osobę, która odmieni moje życie, i której życie odmienię ja. Wrzesień 2010- stało się. To była miłość od 1-szego wejrzenia. Dosłownie- kiedy 1-szy raz popatrzyłam w jego oczy wiedziałam, że to ta jedyna osoba. 1-szy raz w życiu poczułam, że.. mam coś do zrobienia. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, niestety przez niezbyt długi czas. Znajomość się zerwała. Nieważne ile razy próbowałam zapomnieć nigdy mi się to nie udało. Jest dla mnie idealny- pod każdym względem. 3 tyg temu zaczęłam odmawiać litanię do Arch. Haniela. 9-tego dnia, podczas gdy wieczorem odmawiałam różaniec.. napisał do mnie.. parę dni później rozmawialiśmy, wczoraj poraz kolejny. Nie wierzę w żaden zbieg okoliczności. On jest darem.. nie próbujcie mi też wmówić w "efekt placebo" wiary. Boże, dziękuję. Chyba wierzę, że w końcu się uda.

Gość tereska1994
dojrzej wreszcie. boga nie ma. to zbieg okolicznosci. i jeszcze jakas glupia, ku*wsko dziecinna milostka/zauroczenie..

Gość niwaa
Masz racje, zgadzam się z Tobą opiumrrr. Wiara czyni cuda i modlitwa także, wymodliłaś go sobie, gratuluję i życze Ci szcescia:)

Gość opiumrrr
@Levviatan- potęga umysłu, powiadasz? Sprawiła, że sobie o mnie przypomniał? Hm, może faktycznie posiadam.. jakiś dar telepatii, o którym jeszcze nie wiem?

Gość andzixxy
Ile ty masz kuwa lat autorko zeby w bajki wierzyc ;/ idiotka

Gość andzixxy
Te, opium. chyba pora na leczenie :DD

Gość lilolalo22
Sami ateiści na kafeterii ? :D

Gość opiumrrrr
j a tak wielkiego fiutka ze chce mu zwalicc

Gość opiumrrr
oh, czyżbym dorobiła się podszywa? a zresztą.. czego ja się spodziewałam zakładając tutaj taki temat?

Gość lilolalo22
to, że się nie zgadzacie z opiumrrr nie znaczy, ze musicie ją obrażać. Wielu ludzi na świecie jest wierzących.

Gość marajka
he, jak ktos zalozy powazniejszy temat to albo same hejty, albo nikt nie pisze. a jak prowo to odrazu 100 odp w godzine :D :D :D