Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne lato ..i nic ;]

kto z was tez tak spedzi wakacje?

Polecane posty

W tygodniu praca -dom -net w weekend dom-net ? Siedzę sobie słonce swieci i ? Co mam zrobić ? Znowu sam mam wyjsc do ludzi ? ..wychodziłem tak nie raz i oczywiście nic się nie działo ludzie chodza w grupkach wiec nikogo tak nie poznam . Wszyscy koledzy kogos maja , a nawet jak wyjde ze znajomymmi gdzies to ciagle te same osoby wiec tu tez nic. Może faktycznie samemu zaczac wszystko robic ,samemu pojechac na deziorko , samemu sie kapac , samemu sobie pic piwko w cieniu , samemu sie smiac do siebie , a potem samemu wrócę do wynajetego domku i samemu pójdę spać ... ;] ..ale fajnie nie ? w pracy ludzie biora sobie urlopy i jada gdzies z rodzinami ,a ja ? ..nawet tego urlopu mi sie nie chce brać ..po co ? żeby w domu siedzieć ? Niebardzo umiem się odlaneść ..była chwila gdy miałem dziewczynę to wtedy mi sie chciało organizowac rózne wypady itp ..a samemu to co ? .. więc pytam singli/singielki co się ogarnęli i mają fajne życie ..jak się do tego zabraliście ?

Gdzie i jak poznać innych singli ? Ja nawet nie nastawiam się na to ,że od razu znajdę dziewczynę ,ale chociaż poprzebywać w śród ludzi którzy nie są sparowani jakoś tak się człowiek lepiej poczuje...bo wizja spędzania czasu w stylu ja sam i 10 par to jest jakaś masakra ;]

Gość ooooo mam
Mam identycznie ; c . Ile masz lat ?

28

wkurzające to jest bo kiedyś jeszcze 2-3 lata temu to na wspólnych imprezach zawsze się jakaś samotna dziewczyna trafiła to nawet jak nic z tego potem nie wyszło to chociaż miałem z kim pogadać i milej czas spędzić ...a tak ? to jak mnie zapraszają gdzieś i słysze ,że będzie X z Y , A z B , C z D , E z F i ja ...to mi się nie chce iść nawet

a spędze lato na miesiecznych praktykach w szpitalu;P

Gość a ja sobie robię wycieczkę
Najpierw nad morze, później do Warszawy, Kraków. Może nad morzem kogoś poznam :P Albo się umówię z kimś przez neta, nie na jakieś randki czy coś, tylko tak na luzie, nie nastawiać się na nic, tylko żeby z kimś spędzić czas, coś razem porobić.

ja też wychodzę z założenia ,że nie musi to być nic wielkiego tylko chętna osoba do miłego spędzania czasu , gdzieś się przejść , pośmiać się , pożartować , powygłupiać ... i co sama tak sobie jedziesz ?

Maja praktyki to jak praca . Przecież nie będziesz siedzieć w szpitalu całe lato tylko 8h max. tak jak ja w pracy ..ale kurde samotne popołudnia , wieczory i noce ..i weekend to mi się srednio uśmiecha...może kurde też gdzieś się w jakąś podróż wybiorę ..może kogoś poznam przypadkiem. kto wie :)

Gość a ja sobie robię wycieczkę
Sam sobie tak jadę :)

Gość marcin84xcc
a ja wyjadę na rejs po Mazurach, zebrałem troche osob z kafe i mamy zamiar sie wyszalec

Gość król królestwa
autorze wątka, wyrazy współczucia