Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za2miesiąceOtejPorzeBędęPiękna

Włąsnie zaczęłam swoją wakacyjną dietę -jest super ;)

Polecane posty

Gość Za2miesiąceOtejPorzeBędęPiękna

Więc sprawa wygląda tak: rano bieganie na czczo śniadanie 7:00 - szklanka mleka 0,5% + garść błonnika naturalnego 2 śniadanie 10:00 - kromka razowca + ciut masła + pomidor+ogórek+cebula+pieprz+jakaś wędlina albo jajko gotowane obiad 13:00 - sałatka (pierś z kurczaka, kap. pekińska, pomidor, ogórek etc.) kolacja - 16:00 - jakiś jogurt bez tłuszczu, najczęściej naturalny + jakiś owoc Do tego bieganie, inne ćwiczenia, dużo wody i zielonej herbaty. Tak wygląda mój plan na najbliższe 2 miesiące, udowodnię wam, że się da :classic_cool: Inne będą zaczynać odchudzanie a ja już będę piękna i szczupła :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: Dieta i ćwiczenia to super sprawa :) Startuję z 73 kg przy 167cm ;)

Gość dasahha
haahahhaha ja juz jestem szczupłą a ty dopiero zaczynasz i co: :P)

Gość Dona1982
A może przejdziesz ze mną od jutra na dietę kefirową:)

Gość Za2miesiąceOtejPorzeBędęPięk
A idź, kefiry już przerabiałam. Strata czasu, pieniędzy i zdrowia :P dasahha Spoko :classic_cool: Powiem to samo innym 1 września :D :D :D

Gość Dona1982
Ale schudłaś na tych kefirach, czy nie?

Gość dasahha
powodzenia :) i chudnij szybko- trzymam kciuki

Gość ja w 2 miesiace schudlam 8 kg
A wszystko to zawdzieczam silnej woli podczas zjadania posilkow oraz dwom godzinom dziennie cwiczen! bez ruchu nie ma mowy o dlugotrwalym efekcie. Sama dieta to bezsensowne ktore i tak nie przynosza efektow. Ps. Rowniez startowalam z 73 kg:) powodzenia!:)

Dzięki :) Dokładnie, bez ćwiczeń nie ma mowy o ładnej sylwetce. Należę do szczęściar, które chudną szybko ale i szybko przybierają, więc pewnie sporo mi zejdzie przez te 2 miesiące :) Kiedyś bez większych wyrzeczeń schudłam 9 kg w 5 tygodni :) Nie jadłam tylko slodkiego i po 16 NIC. :D

Gość teresitta
ja nie moge na obecna chwile cwiczyc i co ? mam tyc? nie musze miec jaks diete zeby deko schudnac i nie tyc co polecacie?

teresitta ja nie moge na obecna chwile cwiczyc i co ? mam tyc? nie musze miec jaks diete zeby deko schudnac i nie tyc co polecacie? rozumiem, ze leżysz plackiem w łózku ? bo na spacery chodzic nie mozesz, odpada rower, basen, dwa skony rano w ramach porannego rozciągnięcia gnatów też odpada:D?

Gość teresitta
własnie 5 kg mi by pasowało schudnac i to z brzucha najwiecej spacery mam , w tygodniu nawet 4 godziny i wiecej do 5 a w weekend ze 2

Gość teresitta
spacery moge ale nie moge miec wysilku fizycznego jak na razie

Gość Twoja historia
hej :-) życzę CI powodzenia! ja zaczełam swoją wczoraj :-D waga i wzrost, takie tak Twoje. Chciałam jeszcze dodac, zebyś nie łączyła w 1 posiłku pomidorów i ogórków, ponieważ one razem nie wnosza do organizmu nic dobrego. Ogórek neutralizuje wartości odzywcze pomidora i razem nie znaczą nic :-D

Gość teresitta
dziekuje zaczne - od teraz :) dzis zjadłam kromke razowca, serek naturalny i rzodkiewki a wczesniej owsianke na chudym mleku ,

jak grochem o ścianę :O Za2miesiąceOtejPorzeBędęPięk wszystko pięknie, trzymam kciuki, powinnaś tylko śniadanie miec bardziej odżywcze ( bo woda udająca mleko i błonnik to nic dobrego na początek dnia). Lepiej zamien pierwsze sniadanie z drugim lub sniadanie z kolacją

Gość teresitta
nie grochem o sciane:P) bo to juz zjadłam wczesniej nie myslac o diecie ,zanim to napisłam , ale dziekuje poprawie sie wiem o co biega juz :)

Gość teresitta
a to bylo do mnie?:)