Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna xxxxxx

Nie mam żadnych znajomych....

Polecane posty

Gość smutna xxxxxx

...i cały czas siedzę w domu. Jak jest taki upał to przynajmniej mam usprawiedliwienie, ale jak jest przyjemnie ciepło to aż szkoda siedzieć w 4 ścianach :(

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
bardzo mi cie żol

Ja również nie mam żadnych znajomych i szczerze powiedziawszy wole nie mieć nikogo niż otaczać się samymi fałszywymi osobami

Gość efffy
a czemu nie masz znajomych??

Gość p.olska
smutna ile masz lat?

Gość katii0
ja to samo i najlepiej sie czuje jak pada deszcz, wtedy jakos mi lepiej na duszy...a jak jest tak ladnie a ja siedze w domu to chce mi sie wyc :(

Witam w klubie :) Ja nie mam znajomych, bo jakoś nie potrafię znaleźć nikogo odpowiedniego. W szkole same przelotne znajomości, w pracy nie potrafię z nikim złapać dobrego kontaktu.. No i siedzę tak sama, jak gówno w trawie :)

w sumie tez tak mam ze ciezko jets mi zlapac z kims kontakt,bo jetsem troche niesmiala i potrzebuje duzo czasu zeby sie zaklimatyzowac w nowym towarzystwie,a po drugie jelsi ktos z danej grupy mi nie podpasuje to wole unikac ich wszystkich niz denerwowac sie za kazdym razem kiedy widze tych ludzi ;/

U mnie w pracy są już porobione "grupki" no i ciężko będzie mi się w nie "wcisnąć". Ogólnie wielu ludzi poznaje swoich przyjaciół już w szkołach i tak zostaje, trudno znaleźć kogoś "samotnego", a też nie chcę nikomu rozwalać przyjaźni czy coś :(

no tak rozumiem,ze jesli sa dwie przyjacioleczki to ciezko jest im przyjac ta trzecia i odbieraja to na zasadzie "wrabania" sie miedzy nie ,ale to jest wlasnie ta umiejetnosc zdobywania zaufania u innych