Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomponikowa___ola

Co się teraz dzieje z Zia89? Wie ktoś?

Polecane posty

Gość pomponikowa___ola

Wzięła ślub, wrzuciła zdjęcia i cisza....

Gość fajny pomysl
oo wlasnie ciekawe czy teraz urzadza innym sluby

Gość pomponikowa___ola
Mam wlasne zycie,a Ty nie masz skoro siedzisz na kafe? Mnie interesuje co sie teraz z nia dzieje.

Gość o dzizas!!
a gdzie te zdjecia chetnie zobacze widzialam jakis pseudo trailer, mega kiczowaty

Gość pomponikowa___ola
a ty idz udzielaj swoich "porad" na forum dla osob swojego pokroju. Tu nie masz co szukac.

Gość o dzizas!!
dzieki zaraz obejrze tej a moze sie rozwiodla juz?;p

Gość pomponikowa___ola
nigdy nic nie wiadomo :)

Gość o dzizas!!
a oni mieli slub humanistyczny?na to mi wyglada,..

Gość pomponikowa___ola
Kazdy ma swoj urok :)

Gość pomponikowa___ola
tort robi wrazenie,

Gość o dzizas!!
heh.. czemu mnie te cale sluby nie kreca.. nie wyobrazam sobie takiej fiksacji na punkcie slubu/wesela

Gość pomponikowa___ola
podbijam, czy ktos wie co sie dzieje z Zia?

Gość ernest przyszły emigrant
Daje im max dwa lata, niebawem celowo zaciąży, później rozwód i życie z alimentów bo gościu zdaje się dziany jest :classic_cool: Frajer... :classic_cool:

Gość grgdfgdfg
SKĄD ONA TEGO CHŁOPA DORWAŁA? BOGACZ JAKIŚ? MÓGLBY SIĘ ODCHUDZIĆ DO ŚLUBU MASAKRAAAAAA!!!

Gość kotek za płotek
Właśnie podobno odwrotnie, ona jest dziana, zresztą spójrzcie na jej rodziców na zdjęciach(matka w sukience od Zienia), śledziłam prawie wszystkie jej wątki. U nas w firmie dzień rozpoczynaliśmy od nowych durnych pomysłów z jej wątku.

Gość bvcbcvb
ja w ogole nie wiem kto to jest teraz weszlam w linka ja pierrrr co za brzydki gosc skad kuurwa go wziela??? ona tez nie za ladna ale jeszcze daje rade ale ten typ??? skad sie kurwa urwal co za wielkolud shrek tragedia jednym slowem!!!!!!

Gość bvcbcvb
[po co ona wszystko relacjonowala i zakladala tematy o jakims menu???? kto to jest??? ja pierd ole

Gość kotek za płotek
To cie niezła komedia ominęła, ona dwa lata relacjonowała wszystko w necie, na forach ślubnych dobierała kolor majtek do serwetek! Tak naiwnej i popieprzonej dziewczynki to ja nigdy nie znałam, połowa sieci się z niej śmiała. Wpisz sobie Zia86 to zobaczysz.

Gość hgbkjnknlknl
no to sa jakies jaja idiotka kompletna wariatka na maxa!! skad sie tacy ludzie biora ja pieprze az nie moge uwierzyc w to co widze jej facet sie urwal jak z koziej dupy morde na kazdym zdjeciu ma jak kot srajacy na pustyni widzilam tez jak pyta ludzi o menu i pisze o wacie cukrowej w klatce szok !!! to juz choroba psychiczna chyba

Gość kotek za płotek
Ona pisała o wszystkim! Ponad dwa lata wątków! Zobacz, tutaj wątki ustawione chronologicznie http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,126583068,126588371,Re_zia86_poczatek.html

Gość hgbkjnknlknl
ale ludziom to sie podobalo ze ona to relacjonuje czy jaki chuj??? bo nie rozumiem nie mogla bloga zalozyc??? tylko na gazecie pisala :o jestem naprawde w szoku ze tacy idioci istnieja i chodza ze swoimi malymi mozgami po swiecie

Gość kotek za płotek
Mnóstwo ludzi to czytało, w tym całe moje biuro! To taka telenowela, mnóstwo osób też pisało w jej wątkach, były różne frakcje za i przeciw, wszyscy się tam strasznie kłócili a Zia była nienaturalnie spokojna, to nie jest normalne ale polew mieliśmy wszyscy z niej!

Gość hgbkjnknlknl
no wlasnie to nie jest normalne :o moze to jakis projekt bo nie potrafie tego zrozumiec a widze laska sie czasem rozpisywala jak pojebana skad ona czas na to miala aby tak pisac i robic z tego slubu tornado chore........

Gość kotek za płotek
Były takie domysły, że to projekt marketingowy ale ślub się odbył, zdjęcia i filmiki można zobaczyć na jej koncie http://www.youtube.com/user/Ziaaaaaaa/videos Wygląda na to, że to jednak wszystko działo się naprawdę! Co jest dość przerażajace.