Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hate Your Face

Biznesmeni to sztywni nudziarze bez polotu, finezji i otwartości

Polecane posty

Gość Hate Your Face

Są totalnie skupienie na zarabianiu pieniędzy, myślą ciągle o pieniądzach, mają kiepski gust muzyczny, patrzą na świat schematycznie, wyglądają totalnie niestylowo, chodzą w sandałach, każdy wg. nich musi mieć prawo jazdy i samochód, piercing i tatuaże to dla nich głupoty, tak samo jakieś fajne fryzury, myślą o firmie 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu. Często z pogardą patrzą na innych, dla nich każdy kto nie jest sztywnym nudziarzem jest dziwakiem i nieudacznikiem, oceniają innych po stanie posiadania

Gość maja kase to moga byc sztywni
i nudni haha:D

Gość córka króla Midasa
każdemu to do czego się nadaje... przyjdzie dzień w którym będą płacić własnym dzieciom za odwiedziny aby je w ogóle zobaczyć :classic_cool:

Gość i beda dla kobiet robic
za bankomaty. przeciez grubas w sandalach w ogole nie podnieci kobiety seksualnie

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
kiedyś na łózku szpitalnym leżał stary schorowany człowiek latały wokół niego opłacone pielęgniarki a on gasł czasami ze smutkiem dzwonił do syna... syn pojawiał sie na kwadrans, inkasował czek i spadał chory po tych wizytach był jeszcze w gorszym stanie pewnego razu jedna z pielegniarek wziała syna na stronę: czy pan nie uważa że to krańcowy brak empatii z pańskiej strony? syn odpowiedział: kiedy byłem dzieckiem chciałem miec ojca z którym mógłbym pójść na spacer i pojechac na wycieczkę a miałem tylko drogie zabawki i obozy językowe za granicą. wypłakałem za ojcem wszystkie łzy dziś droga pani ja już nie potrzebuję ojca, ten człowiek już mnie kompletnie nie obchodzi. obchodzą mnie tylko jego pieniadze

Gość za to dzieci
niezaradnych cieci tez beda mialy do ojcow pretensje, ze ojciec lewus zniszczyl im dziecinstwo i perspektywy

dzieci niezaradnych cieci będą miały MIŁOŚĆ i OBECNOŚĆ rodzica poniocą ją dalej w sercu i przekazą swoim dzieciom usiądą wieczorem przy herbacie, przy łóżku schorowanego ojca i zapytają: a pamietasz tato jak pojechaliśmy na wieś i pokazałeś mi jak się kosi zboże? a pamietasz ten dzień gdy spadłem z roweru a ty nauczyłes mnie, jak opatruje sie kolano? a ojciec usmiechnie się leciutko, podniesie z trudem rękę i powie: pamiętam głaszcąc po policzku

Gość nie wiadomo po co
wyprodukowane niezaradnych rodziców,za to mają szansę wylądować w psychiatryku nie wiedząc co z sobą zrobić,tutaj jest ich pełno

Gość nie wiadomo po co
Gdyby biedacy mieli takie słodko,to skąd teksty,że kobiety to kurwy bo lecą na kasę

broń sie póki możesz... to jedyne co ci pozostało

Gość niezaradni ludzie nie powinni
miec dzieci

nie wiadomo po co pomyliło ci się :D Gdyby BOGACI mieli takie słodko,to skąd teksty,że kobiety to k**wy bo lecą na kasę bo to ich frustracje każą im robic takie zakupy :P, :P, :P

Gość nie wiadomo po co
Bogaci tak na pewno nie piszą,jak już to się zadają z biednymi,tę kwestię przeżywają bardzo,którzy mogą pomarzyć o takich dylematach.

Gość nie wiadomo po co
prawiczki z półpatologicznych rodzin,którzy mają kompleksy,że nie zostali gangsterami

Gość biznesmeni to tatalajstwo
i tyle

Gość ghgfhfhfh
:D tylko kasa sie liczy bez tego jestes nikim. uczucia i bajeczki o milosci sa dla slabych i nieporadnych zyciowo ps ciekawe ze glowie nieudacznicy czytaj biedacy sie tu zala ze nie maja dziewczyny:D