Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzestna

prezent dla siostrzeńca

Polecane posty

Gość chrzestna

Dzień dobry :) niedługo mój siostrzeniec, którego jestem również chrzestną, kończy 4 latka i zastanawiam się co bym mogła mu sprezentować:) możecie coś doradzić? z góry dzięki za pomysły

Gość ihbihg
moze wiecej szczególów do jakiej kwoty ??

Gość wredniucha
quad, laptop, kawalerka

Gość wredniucha
a tak na marginesie - skoro jesteś chrzestną - chodzisz z dzieckiem do kościoła?

Gość chrzestna
Coś skromnego, nie typu laptop komórka, ale żeby rzeczywiście mu się spodobało

Gość wredniucha
pewnie, co tam kościół - prezenty są najważniejsze!

Gość wredniucha
tak, bo niestety ciągle będziesz musiała kupować prezenty: urodziny, dzień dziecka, święta, komunia itd..... w końcu po to tylko jest się chrzestnym! a spróbuj nie kupić, albo zabierać tylko dziecko do kościoła i opowiadać o Bogu - dopiero rodzina ci tyłek obrobi, że hej!!!

Gość chrzestna
"żona-swojego-męża" klocków już mu nakupowałam, bo i ja za nimi szaleje :D myślałam może o jakiejś grze? ale planszowej, żeby mógł też na dworze pograć, a nie w domu siedzieć przed komputerem

Gość nojnon
proponowalabym jakas gre lub klocki własnie co chodzi o gre to mam pytanie czy on jest sam czy miałby z kim grać. Pamiętam taką gre czy jak to nazwać dla jednej osoby były rózne plansze i takie dwa kabelki jeśli się znalazło prawidłową odpowiedź zapalało się światełko ale ... nie pamietam nazwy ;)

Gość chrzestna
jest jedynakiem, ale jak nie rodzice z nim zagrają, to ktoś przyjedzie z dziećmi...ale poproszę o różne propozycje gier i coś tam wybiorę :)

Gość BARDZO DOBRA RADA !.!..!!
butelke kup, bedzie grał w butelke z koleżankami z przedszkola

Gość nojnon
dlatego pomyslalam wlasnie o tej grze ale serio nie pamietam jak sie ona nazywa :(( w pudełku były rożne plansze i na dole wystawały dwa kabelki - trzeba było znaleźć dwa pasujące do siebie elementy i wtedy zapalało się światełko ze odpowiedź jest dobra. tych plansz tam było chyba ze 20 wiec to nie jest jakaś jednorazowa gra ;)

Gość chrzestna
coś takiego kojarzę...ale nazwy też nie pamiętam ;)

Gość chrzestna
drucika to on ma w spodenkach

Gość nojnon
moze jakas hulajnoga?? lub rolki?? wszystko zalezy od twoich finansowych możliwości.

Gość chrzestna
nojon wybacz, ale ktoś podszywa się pod mój nick...ja już więcej nie pisze, ale poczytam o pomysłach :)

Gość chrzestna
przepraszam za literówkę nojnon :)

Gość nojnon
chrzestna, czekam na podziękowania

Gość nojnon
spoko nie przejmuj sie :) nic nie poradzisz ze dzieci mają wolne... wejdz może na jakieś forum typowo mama i dziecko czy coś - tam będa miały więcej pomysłów bo tu teraz same gimbusy przesiadują i z nudów psuja każdy temat zapytaj mamy malucha jaki jest ulubiony bohater lub bajka może coś z tego typu kupisz Pozdrawiam ;)

Gość nojnon
i znowu podszyw ech dzieci.... pokoj posprzątać albo mamusi pomóc...

Gość możesz mu kupić
grę "Twister"-można graćw domu, na dworze, z rodziną lub innymi dzieciakami. Polecam-super zabawa i kupa śmiechu:)

Gość chrzestna
masz racje wakacje są i zamiast porobić coś pożytecznego to tylko szkodzą...może z tego wyrosną. A siostrzeniec jest szalenie inteligentny ( to tak według mnie ale ja mogę być po prostu zauroczona; )), ale nie mądruje się ;) normalny chłopiec

Gość drenia
to może jakąś grę edukacyjną? my mamy fajną bystre oczko. to dla całej rodziny, bo i w 10 osób możecie zagrać ;) a jeśli chcesz coś tylko dla jedynaka to może memory z pojazdami z adamigo?

Gość Marcyska76
Ja proponuję jakieś gry edukacyjne, zerknij tutaj: http://szkolnis.pl/gry_edukacyjne Jest duży wybór, a dzieci w tym wieku kochają różnego rodzaju łamigłówki, no i dużym plusem jest to, że mogą się takimi zabawkami bawić z rówieśnikami, dzięki czemu tak szybko mu się nie znudzą. Ja kupiłam ostatnio córce koleżanki grę "Bystre Oczko", nawet mi gra w nią sprawiła frajdę :)

Gość Ada_kosek
Skoro teraz dzieci wszystko mają a Twój siostrzeniec jest w wieku gier komputerowych to może gra w CO>? Noże są obecnie na topie. Sprawdź ofertę takich wirtualnych noży do gry tutaj - https://elementalknives.com.pl/ może jak nie będzie czegoś miał fizycznie to to doceni