Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asgsdgsd

ciągle ejstem zmęczona...nie umiem funkcjonowac ani konstruktywnie myśleć.

Polecane posty

Gość asgsdgsd

Co mam zrobić!!! Przychodzę do pracy zmęczona jakbym całą noc nie spała mimo ze sypiam po 10 godzin. Wstaję o 6.30 więc to nie jest jakoś szczególnie wcześnie. Nie mam dzieci, które by mnei męczyly, prace kończe o 16.00 a w domu mam tylko faceta ktory robi wszystko za mnie więc CZEMU CIAGLE ODCZUWAM SENNOŚĆ I ZMĘCZENIE?? Magnez nie pomaga, kawa nie pomaga (po kawie boli mnie brzuch więc nie za bardzo moge pić), napoje neergetyczne też nie pomagają!!! Jem owoce i warzywa. Mimo to ciagle ejstem zmęczona, najchętniej połozyłabym się na biurku w pracy i zasnęła...

Gość num lock ./././
ja mam to samo-co prawada nie pracuję, mam dziecko-ale nie przesadzajmy-nie mam tyle pracy z dzieckiem i w domu mysle,ze czas zbadac tarczycę

Gość asgsdgsd
Tarczycę???? Myślisz ze to moze mieć wpływ???? a co to ma do rzeczy w ogole??

Gość num lock ./././
ma bardzo wiele-znajoma właśnie z powodu chronicznego zmęczenia zbadała, teraz bierze leki i jest duuuzo lepiej-tarczyca ma ogromny wpływ na samopoczucie-ja tez musze zbadac , bo jestem senna non stop

Gość asgsdgsd
Ja też...i nic nie pomaga. kawa, energetyki, picie magnezu - to wszystko na nic!!!!

Gość num lock ./././
ja biore magnez-po energetykach serce wali mi jak oszalałe-a kawy po prostu nie lubie-mówie ci przebadaj tarczycę