Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie trzeba skierowania

facet nie przyjedzie w piatek tylko w sobote wieczorem-siedze i rycze:(

Polecane posty

wszystko sie musi naraz spieprzyc, jestem beznadziejna;(

Gość Karolinaaaaa:-)))
a to dlaczego?:(

bo maja zlecenia w pracy i musi do roboty zachrzaniac rano:( do dupy z tym wszystkim.zebym chociaz robote znalazla to nie mialabym tyle czasu na myslenie i odliczanie godzin a tak...to jest takie przykre jak ktos cos odwoluje bo juz sie jest nastawionym i wszystko nagle szlag trafia:(

a co ile się widzicie?

co 2 tygodnie przez weekend tylko,zwariuje przeciez, tak czekalam a teraz nawet nie zdaze sie nim nacieszyc,no po prostu beznadzieja...

Moja babcia mówiła, że przed wojną na randki w piątki chodziła tylko służba, bo wtedy mieli "wychodne". Żadna szanująca się dziewczyna starała się w piątki nie umawiać.

o boże:( a długo jestescie razem? moj narzeczony pracował na tirach nie widzielismy sie 4-5 dni niestety musiał zrezygnować z tej pracy bo nie dawalismy rady:( teraz co drugi dzien jezdzi do pracy teraz np pojechał na 21 wroci jutro o 12:) i pojedzie z piątku na sobote ale sobote i niedziele ma co dwa tyg:)

Gość Kavok
ja na swoim miejscu bym skoczył z tej rozpaczy

Gość nmjdDJDMJ
jestes beznadziejna, nie masz zadnych zainteresowań?

nie mowcie ze jest beznadziejna!!!!!! widocznie nigdy nie byliscie naprawde zakochani!!!!!!!!!!!!!

Gość nmjdDJDMJ
a skąd ty karolinka możesz wiedzieć????? trzeba miec własne zajęcie, a nie siedziec i rozpaczac i uzalezniac sie emocjonalnie od drugiej osoby

Gość bolikokol
on na pewno rucha jakiegoś ssaka leśnego a ta naiwna siedzi, kwiczy i ryczy :D:D:D

no nie wiem,ale Ty też tego nie wiesz takze nie obrazaj jej okej?!:) na pewno ma jakieś zajecia ale widocznie nie moze przestac o nim myslec wiem jak to jest ciezko....

Gość HHAH Muminek 666 sBIG
To ja przyjadę do Ciebie, albo Ty do mnie przyjedź!

no juz 4 i pol roku razem. zainteresowania...chyba nigdy nie kochalas ze myslisz ze ogladanie znaczkow cos pomoze. na codzien szukam pracy- co tez mi nie wychodzi,ucze sie jezyka,zajmuje domem,spotykam z przyjaciolka ale po prostu kurewsko tesknie i nic mi nie zastapi bliskosci z moim facetem chocbym nie wiem jak sie starala.ok moge czekac bedac pewna ze przyjedzie i spedzimy caly weekend razem ale tak?dostajesz telefon i lzy same leca.

teraz juz caly czas bede sie zastanawiac czy na pewno przyjedzie wtedy kiedy obiecuje,czy moze w ogole sie nie pojawi...wszystko jest do dupy

Gość hmh,,,
uważaj zebys nie dostała sraczki bo ta jest gorsza od miłości, tak mawiał mój dziadek

bardzo zabawne

Gość szukasz dziury w całym
teraz juz caly czas bede sie zastanawiac czy na pewno przyjedzie wtedy kiedy obiecuje,czy moze w ogole sie nie pojawi...wszystko jest do d**y nie rozumiem, uważasz, że co, że nie dotrzymał obietnicy, bo przyjedzie dzień później? Dziewczyno, czy Ty aby nie przesadzasz? Przecież jak ma robotę, to ma, a ta Twoja reakcja mocno przesadzona, takie jakieś "widzimisię", bo Ty się nastawiłaś, to tak ma być i już. Umów się z koleżankami, znajdź sobie jakieś zajęcie, dzień szybko zleci. I nie rób afery i nie szukaj problemów, bo jeden dzień to nie koniec świata :O

jeden dzien to jest koniec swiata w momencie kiedy mamy dla siebie srednio 5 dni w miesiacu:( jakbysmy mieli siebie blisko to sprawa inaczej by wygladala a tak to caly czas czekam i ukladam tak zajecia zeby miec caly weekend dla niego. tobie nie byloby przykro jakbys byla na 100%pewna ze bedzie a tu sie okazuje ze jednak nie?widzac sie tak rzadko?po prostu czuje sie zawiedziona:(

Gość szukasz dziury w całym
przykro? tak. Ale to nie jest koniec świata, nawet jeśli tak rzadko się widzicie. To nie powód, żeby siedzieć i ryczeć i myśleć tak pesymistycznie, jak Ty.

to fakt jestem pesymistka,placze kiedy mi smutno taka jestem i nic na to nie poradze,dosc juz czasow kiedy musialam zaciskac zeby i udawac ze wszystko jest ok,teraz mam szanse na wyrazanie uczuc i teraz jest mi zle.