Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubbbiona

co zrobić zeby sie nie zlamac i sie nie odezwać?

Polecane posty

Gość zagubbbiona

Po raz kolejny wywalilam faceta z domu ( w sensie mojego domu) podczas kłótni, bo mówil takie rzeczy które są dla mnie nie do przyjecia ani przeskoczenia...to juz nie pierwszy raz,ale zawsze pozniej przepraszał, a ja wybaczałam..tym razem juz nie chce, nie chce tak dalej ze on robi i mówi co chce nie patrząc na to jak mnie tym rani...ma to gdzies, pozniej niby załuje...i ciągle to samo..wiem-toksyczny związek... jak by od razu zalowal tego co zrobil to by zostal i wytlumaczyl ze nie to mial na mysli..a on jedzie i za 10 min wydzwania zeby sie pogodzic..nigdy sie nie wróci..czy tylko ja uwazam to za głupie? Dziś mnie juz łamie i zaczynam oczywiscie obwiniać siebie... Jak sobie poradzić z tym? żeby mną tak nie manipulował?

Gość czego te dziewczyny nie zrobią
żeby tylko mieć jakiegokolwiek faceta dla siebie.. zgodzą się na wszystko, wiedząc że on i tak się nie zmieni.. naprawdę warto???

Gość zagubbbiona
no właśnie warto czy nie warto? :( sa plusy i minusy... co gorsze - takie chwile z nim czy okropna, dobijająca samotność? sama nie wiem :( ale nie chce i tym razem pozwolić mu na to wszystko, obym wytrwała...

Gość nie pierwsza naiwna
później będzie trudniej... dziecko, kredyt, kot, pies... nie popełniaj najbardziej znanego błedu kobiet: on kiedyś dorośnie, on się zmieni... NIE ZMIENI SIĘ!!! I obudzisz się pewnego dnia u jego boku i zrozumiesz wtedy, że samotność to nie jest najgorsze co może w cię w życiu spotkać.... I poczujesz, że toniesz.......

Gość zagubbbiona
dzieki za wsparcie i mądre słowa...gdzies tam jestem tego wszystkiego świadoma...ale wiecie ze to takie proste nie jest, zeby od tak sie odciąć... juz pisze i mowi ze ja go zle zrozumialam itp-a niestety zrozumialam go za dobrze... narazie jestem twarda

Gość Ona44*
juz pisze i mowi ze ja go zle zrozumialam itp-a niestety zrozumialam go za dobrze... Widzisz jak on wie lepiej ? on będzie się trzymał swojej wersji natomiast twoim zadaniem jest aby ci w głowie nie mącił i nie robił z ciebie idiotki. Jeżeli jesteś pewna ( a jesteś ) tego że zrozumiałas go dobrze , więc tej wersji stale się trzymaj! Nie daj sobą manipulować !!

Gość zenek1234567
Trzymaj się zawsze jednej przyjętej wersji a zawsze będziesz w centrum wszechświata :P

Gość zagubbbiona
napisal kilka sms, oczywiscie odwrócil kota ogonem... i koniec :( napisal ze skoro tak chce,jestem dorosla to on mnie zmuszac nie bedzie-odpuscil ale z tego wychodzil ze mial mnie poprostu w dupie... ale mi zle..masakra.. ze nawet nie prubowal wiem ze to pewnie lepiej, ale to uczucie jest okropne :(((((((((