Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba go kocham trochę

zabawiłam się z kimś, z kim nie powinnam

Polecane posty

Moja przyjaciółka zaprosiła mnie do siebie na imprezę. Zawsze podobał mi się jej brat, ale on ma dziewczynę. Oboje byliśmy pijani i zaczęliśmy się ze sobą zabawiac. Teraz ciągle o nim myślę... Nie wiem jak powiedzieć to mojej przyjaciółce. To jej brat i pewnie niechciałby, żeby ona wiedziała. Nie wiem co robić...

Gość vgjhbknm,
kurwa wakacje sie zaczely bachorze, mamusia niech wyprawi cie na kolonie

Nie jestem bachorem. Jeśli nie rozumiesz mojego problemu, to lepiej nic nie pisz

mysle ze nie polepszysz swojego wizerunku mowiac to przyjaciolce ...zostaw to i czekaj...

Ale na co mam czekać? Jestem mocno nim zauroczona, ale jeśli żadne z nas nic nie zrobi ( a oboje się wstydzimy przez to, co się stalo i kim jesteśmy wobec siebie i mojej przyjaciółki), to nic się nie zmieni

Gość do vgjhbknm
dlaczego sądzisz, że jest bachorem? bez przesady. Autorko, ja na Twoim miejscu zostawiłabym sprawy swojemu biegowi..., przyjaciółce bym nic nie mówiła, jedynie porozmawialabym z tym kolegą i wspólnie wymyślcie co dalej, zależy, czy on jest długo ze swoja dziewczyną, czy po prostu dopiero zaczynają, jedno jest pewne, po pijaku czy nie- zachowaliście się nieodpowiedzialnie..zastanów się, jak Ty byś się czuła, gdyby Twój facet wywinął Ci taki numer...Problemu by nie było, gdyby nie miał dziewczyny, aTy sama potraktowałabyś to jako zabawę, Ty jednak jak piszesz- coś do niego chyba czujesz..

to poslij mu esa ze wybierasz sie na jakas impeze badz do kina i czy nie ma ochoty wpasc....nie narzucasz sie a bedzie okazja do rozwiniecia znajomosci ....jesli podziekuje to zapomnij o nim