Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a my na tej wojnie.......

moja mama myje włosy co...... ( uwaga)......

Polecane posty

co tydzień ! od kiedy pamiętam, czyli w soboty, mówi że w czwartek już czuje że ma przetłuszczone ale ciągnie do soboty ;/ przeciez to już nie chodzi o wygląda, ale o zapach, muszą jej starsznie śmierdzieć! ja myję co 2 dni i tak czuję pod koniec nieświeżość... tłumaczyłam jej, ale ona twierdzi że nie będzie ich przyzwyczajać do częstszego mycia.

Gość Doktor Paweł Lubicz
widocznie ma włosy suche które mogą być myte 1x tydzień a autorka ma włosy przetłuszczające się

przeciez jestm anonimowa, to mogę;p mowcie co o tym sądzicie??

Gość Doktor Paweł Lubicz
i z tym przyzwyczajaniem się włosów to bujda włosy zachowują się dokładnie tak samo myte codziennie, co drugi czy nawet co 3 dzień

Gość giseg;
"przeciez jestm anonimowa" :classic_cool:

JA sądzę, że to za rzadko. Moja mama tez tak robi i nie widać, by miała tłuste - taki włos, sztywny i suchy. ALE - nie tylko tłustość włosa powinna wpływać na jego mycie. Włosy są zakurzone, brzydko pachną, zwyczajnie są nieświeże.

JA sądzę, że to za rzadko. Moja mama tez tak robi i nie widać, by miała tłuste - taki włos, sztywny i suchy. ALE - nie tylko tłustość włosa powinna wpływać na jego mycie. Włosy są zakurzone, brzydko pachną, zwyczajnie są nieświeże. no własnie o to mi chodzi .

Gość nowa perwersja
Ciesz się, że myję co tydzień. Na studiach wynajmowałam pokój u starszej pani, która ... uwaga... myła włosy RAZ NA MIESIĄC.

Myję co drugi dzień - dziś jest ten wielki dzień mycia:P Nie są tłuste, ale... zapaszek jest już inny. Poza tym - palę, a włosy bardzo absorbują zapachy nikotyny. Moja mama tez pali.