Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanim powiem sobie dość

do mężczyzn jedno jedyne pytanie

Polecane posty

Jak mężczyźni to potrafią? Tak troszczyć się o kogoś, tak patrzeć w oczy, tak rozumieć bez słów, tak cudownie milczeć i tak ciekawie rozmawiać, tak wyczuwać każdy najmniejszy nawet przejaw złego nastroju, tak słuchać i tak opowiadać, tak pocieszyć, tak rozumieć, tak być na kążde zawołanie, na dobrą i na złą chwilę, tak szukać, wzroku, kontaktu, rozmowy, bliskości, czułości, tak się zwierzać i tak słuchać zwierzeń.... i tak całować, tak zachłannie, tak totalnie, tak jakby to był pierwszy i jakby to miał być ostatni pocałunek, tak całować i tak tulić kogoś kto dla nich nic nie znaczy...

Normalnie bo to naturalne i przez naturę stworzone o czym i kobiety wiedzą doskonale i doskonale stosują :classic_cool:

Co jest naturalne? Dla mnie jest naturalne coś wręcz przeciwnego... Jakoś nie rozumiem? I dlatego pytam. Może dla faceta jest naturalne że się tak zachowuje... Ale jak tak można? Ja nie umiem... Nigdy nie potrafiłam tak się zachowywać w stosunku do kogoś kogo nie kochałam... Bo po co?

Gość szukajmy odpowiedzi!
dobre pytanie. Tez czasami sie nad tym zastanawialam. Dziewczyna musi poczuc cos wiecej, by moc zachowywac sie tak jak to opisalas, a facet? Faceci tak robia jednoczesnie nie kochajac. Jak to jest? Jak to mozliwe?

Autorko teraz nie potrafisz ale kiedyś będziesz to świetnie stosowała:classic_cool: bibizzoo jeśli już ,to wieprze ,a nie świnie :p

Gość wygłodniała
to nei mężczyźni, to gówniarze (mentalni) udajacy mężczyzn

Dobija mnie to... To najwspanialszy facet jakiego kiedykolwiek znałam, z nikim nie czułam sie tak wspaniale, nawet moja najlepsza przyjaciółka nie dorasta mu do pięt w byciu przyjaciółką... A jednak wychodzi na to, że to świnia... Zastanawia mnie mechanizm tych ich działań... Nie pojmuję tego ani swoim małym kobiecym rozumkiem, ani wielkim sercem... Jak można tak kogoś "kochać i szanować" i jednocześnie mówić, że to nic nie znaczy... Co oni takiego mają w sobie, że tak potrafią bez uczucia... Jak w takim razie zachowuje się gdy kocha? Kobieta którą on pokocha... oby doceniła jaki skarb jej się trafił...

Gość AStoAS
Potrafią jak najbardziej.

Gość sama a on śpi
faceci to świetni aktorzy i ściemniacze pierwszej klasy, niestety

każda z nas kiedyś w życiu na takiego sciemniacza trafiła, wrzuć na luz, nie rozkochasz go ot tak bo ty tak chcesz

Gość Suka zimna i nie zimna
Kurwa ale bełkot

Gość Długi
faceci to świetni aktorzy i ściemniacze pierwszej klasy, niestety Pewnie dlatego wolę kobiety :D

Gość sama a on śpi
Szczeruś, Fakt, kobiety też ściemniają, ale raczej w błachych sprawach, w sprawach uczuć raczej nie. A facet... patrzy w oczy, zapewnia, że jesteś najpiększniejsza, jedyna już do końca, a wmyślach kombinuje czy ta Baśka z naprzeciwka, co to ją rano spotkał w sklepie, dałaby się poderwać. Albo mówi, że kocha, a na drugi dzień, sorry ... poznałem kogoś.

Gość sama a on śpi
Długi, Masz farta, ja niestety wolę facetów... cóż poradzić:)

Gość Długi
Fakt, kobiety też ściemniają, ale raczej w błachych sprawach, Tak jasne....mojemu kumplowi ściemniała laska że to jego dziecko....a w badaniu wyszło co innego...

Gość efdsdfs
Takich wybieracie

Gość Długi
Masz farta, ja niestety wolę facetów... cóż poradzić :D ;)

Gość słodka :)
Co oni takiego mają w sobie, że tak potrafią bez uczucia... Raczej czego nie mają.....serca

Gość Długi
szczeruś ;) też mam inne zdanie niż śpiąca

Gość sama a on śpi
Długi, Taka laska to uczuciowa patologia, odstępstwa od normy zawsze się znajda po ob stronach. Krążą legendy, że istnieją też faceci, którzy nie ściemniają... podobno:)

Gość fia-hgha9hf9ah9710u782y69-0b
ani wielkim sercem Czyli masz dużego cycka :) 👄

Gość Długi
Krążą legendy, że istnieją też faceci, którzy nie ściemniają... podobno To ja! :) jestem zawsze prawdomówny w relacjach z kobietami :)

Gość adsdasd
Takich wybieracie a macie pretensje do mężczyzn. Czy choć raz możecie wziąć odpowiedzialność za własne czyny.