Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepowiednia sie sprawdza

Moja prababcia miała rację z Mężczyznami. To się spełnia....

Polecane posty

Moja prababcia gdy moja siostra była mała (a to było ponad 20 lat temu)powiedziała jej ze przyjdą kiedyś czasy ze zatraci się granica miedzy mezczyznami a kobietami, że mężczyźni bardziej beda przypominac kobiety niz męzczyzn....i ze wtedy bedzie to znak ze nadejdzie niebawem koniec świata! Jestem w szoku bo fakttycznie to co sie dzieje z facetami mnie przeraża, bardziej to podobne do kobiet, coraz bardziej.. Powiedzcie mi skad bauleńka mogła takie rzeczy wiedzieć 20 lat temu?? Wtedy chłop był chłopem z krwi i kości, skąd to wiedziała???

Gość szlagier
20 lat temu to też takie cuda się działy ale nie na wsi, może babuleńka zainspirowala sie modern talking czy czyms takim

Bo to jest przepowiednia z jakieś księgi, tez o tym wiedziałam. Czyli znaczy to tyle, że twoja prababcia wcale nie była jasnowidzem :)

Gość hjkhjkjhk
pewnie miala jakies przeblyski jasnowidzenia, niektorzy potrafią po czesci przewidywac daleką przyszłosc, mnie to tez przeraza ze faceci stają sie takimi cipkami i przez to to kobiety teraz muszą miec jaja, równowaga wszechswiata nie moze sie zatracic, ale z tym ze to koniec swiata to pewnie zartowała bo bardziej oczytani ludzie wiedzą ze "koniec" swiata to tylko rozpoczęcie nowej ery, lepszego zycia :)

Też myślę ze to gdzieś może przeczytała i stąd wiedziała. Ale mam gęsia skórke jak o tym pomyślę, bo przecież skąd kiedys komus do głowy przyszło ze faceci będa tacy w obecnych czasach?? Niesamowite to i myślę ze musi byc cos na rzeczy w takim razie.

Gość hjkhjkjhk
ja wierze w nadejscie nowej ery (niby teraz w grudniu) jak zapowiedział kalendarz majów, gdyż coraz wiecej ludzi interesuje się ezoteryką, duchownoscią, reczami niematerialnymi a wiedza na ten temat, czyni czlowieka lepszym dla całego swiata i lepszym dla siebie, czyni z niego to co chcial Jezus dla ludzkosci

Nparawde jak widzę ten gejowaty styl, te ułozone misternie włosy, nieraz zafarbowane, gdy moj facet siedzi w łazience dłużej niz ja, wydepilowanych chłopaków, nie umiejacych wbic nawet gwoździa do ściany z ruchami przypominajacymi ruchy kobiet to jestem przerażona co się z nimi dzieje:-( Skąd ktos o tym wiedział 20 lat temu????

W niektórych epokach faceci w jakism stopniu upodabniali sie do kobiet- zachowanie, strój itd. Apmietam, ze w jakiejs lekturze szkolenjej chyba z czasow oswecenia lub baroku ci "starsi" bohaterowie narzekali na tych "mlodszych", ze stroja sie i zachowuja jak kobiety. Czytaam tez ze w latch 70-tych narzekano na facetow, ze tez przypominaja kobiety- nosza długie wlosy, bizuterie itd. I ze prawdopodobnie koniec jest bliski. Moje wlasne obserwacje to potwierdaja- jak w danej dekadzie faceci sa bardziej macho to w nastepnej beda bardziej kobiecy. Podobnie jest z modą-raz kobiety ubieraja wyzywajacce ubrania i wygladaja jak dzi*** a za kilka miesiecy ubieraja sie skromnie. Co do konca swiata to slyszalam, bedac dzieckiem przepowiednie o koncu swiata, ze na pewno nastapi jak spadnie snieg w lecie. Nie powiedzialno jednak gdzie ten snieg ma spasc,w jakim karju i na ktorej połkuli ma byc wtedy lato. Pamietaie, ze w maju w Chorwaji spadl snieg?

Gość dyrektor wawryszewski.
może babcia wychodziła z załozenia ,ze jak jest ochota to pies kota wyłomota

Gość równo
A moja babcia zawsze mówiła: " nic zimnego na kaca, najlepsza zupa ogórkowa albo kapuśniak" :D

Gość dyrektor wawryszewski.
dlatego pewnie nieboga była zeszła już

Gość hjkhjkjhk
ja pamietam jak w polsce latem spadł snieg a w stuczniu zrobiło się upalnie... i tez jestem tego zdania ze ludzie pewne rzeczy przechodzą cyklicznie, teraz mamy taki swiat ze rece opadają, natomiast juz nasze dzieci beda duzo mądrzejsze od dzisiejszych nastolatków, ludzie potrzebują zmian ( bo chyba jest mniej nudno), ale to ze faceci od zawsze (niektorzy faceci) przebierali sie w damskie fatałaszki swiadczy nie od dzis o chorobie psychicznej, bycie homo tez jest chorobą jak kazda inna choroba psychiczna, tylko nie jest to akceptowalne dla natury bo w przeciwnym przypadku ludzkosc by wygineła, zgodnie z zasadą ying yang cos ma byc albo czarne albo miale i musi się rownowazyc, nie moze byc nic posredniego bo wszystko moze zostac zachwiane i wtedy moze sie dla nas skonczyc bardzo zle

Gość równo
A poza tym, jem kupę. 🖐️

Gość ostatni moheranin
to było w objawieniach sybili ponad 3000 lat temu testosteron jest w spermie podczas masturbacji pozbywa sie kształtuje sferę emocjonalną poprzez ukształtowanie takich cech jak zdecydowanie, śmiałość, pewność, odwaga, niezależność, ale też skłonność do ryzyka, w zależności od rozwoju emocjonalnego może powodować wybuchowość, agresję. Testosteron stosowany u kobiet wykazując działanie anaboliczne jednak leczniczo jest to bardzo rzadko praktykowane z uwagi na niepożądane działania, takie jak: maskulinizacja, hirsutyzm. Stosuje się najczęściej w przypadku zaawansowanych, hormonalnie czynnych nowotworów. Testosteron podany kobiecie będącej w ciąży może u płodów żeńskich wywołać objawy maskulinizacji i cech obojniactwa rzekomego żeńskiego. Również patologicznie nadmierne wydzielanie pochodnych testosteronu z nadnerczy (w wyniku defektu genetycznego) przez rozwijający się płód żeński może powodować Zespół nadnerczowo-płciowy z cechami obojniactwa rzekomego żeńskiego. czyli kobiety nie mogą połykać spermy