Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mam pełno kabli

Biorę pod opiekę obcego kota na miesiąc. Nigdy nie miałam kota. Czy gryzą kable?

Polecane posty

Gość bo mam pełno kabli

Mam takie kable co nijak je gdzieś schować. Serio. Mam mało mebli, więc kable sobie leżą na podłodze, cały pęk od którego ochodzą kable to tv, komputera, radia i całej reszty. Czy kot mi to przegryzie?

Moje nigdy nie gryzły, ale jak to mały kotek to ma różne pomysły na zabawę w głowie więc najlepiej zapytaj właściciela

Gość miła niespodzianka z rana
szczają wszedzie , nie wiesz co robisz !

Gość niedobrze_mi
Raczej nie. Koty mają w dupie kable. Chyba, że zaczniesz się z nim bawić kablami :)

:O Mój szczał do kuwety nie wszędzie 🖐️ Chyba nigdy nie zlał się gdzieś poza ( nie licząc około tygodnia nauki kiedy przychodził sikać na mnie ;) ) Jak już to bym powiedziała, że drapią, ale może ma drapaka i jest nauczony na niego ;) Jeśli nie to są specjalne spraye - można psiknąć nimi np tył kanapy i kot nie zbliży się do tego miejsca ;)

Gość ';lkjhg
duzych kabli nie gryza, takich co doprowadzaja prad. ale male kable gryza. moj mi przegryzl juz pare ladowarek, oraz zestaw glosnikow w komputerze. w dupe dostal pare razy, ale nie pomaga. musze ladowac komorke w pracy. pierwsza podstawowa zasada jak dostaniesz kota, to co godzine bierz go w rece i "prowadzaj" do kuwety i wkladaj. on chwile pogrzebie, nie zalatwi sie i wyjdzie. musi kot poznac droge do kuwety gdzie ma sie zalatwiac. bo jak nie pozna, to sie zalatwi na dywan czy na parkiet.

Gość tttdfgddszz
mój kot nigdy w zyciu nie gryzł kabli. nigdy też nie nasikał poza kuwetą i nie trzeba go było uczyć- a był wzięty ze wsi i kuwety nie widział na oczy wcześniej- sikanie po domu występuje u niekastrowanych kocurów jako znaczenie terenu albo gdy kuweta jest zbyt brudna, a nie dlatego, że kot nie potrafi znaleźć kuwety.. twierdzenie, że trzeba będzie kotu, który całe zycie załatwiał sie w kuwetę drogę do niej jest zabawne..