Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K@$ia

Jak można się tak zaniedbać przed 30? Dlaczego nie zastosują diety MŻ?

Polecane posty

Gość K@$ia

Ostatnio się nad tym tematem zastanawiałam. Byłam ostatnio na imprezie i zobaczyłam faceta mega niezadbanego...na oko 34, z takim brzuchem jakby był w ciąży bliźniakami (nie przesadzam). Dowiedziałam się później od znajomej, że ma 26 lat jest singlem i że chodził kiedyś z nią do tej samej szkoły. Jak poszłam do znajomych niedawno to przyszła koleżanka, której dawno nie widziałam (jakieś 2 lata), zapamiętałam ją jako dosyć szczupłą i uśmiechniętą (wtedy była zaręczona). Jak ją zobaczyłam to jej nie poznałam...przytyła jakieś 20 kg ...w wieku 28 lat i przy niskim wzroście to wyglądało baaaaardzo źle(nie rodziła dzieci a ze zrowiem z tego co wiem też wszystko ok). Naprawdę nie rozumiem jak można się tak zaniedbać przed 30 nie rodząc ani jednego dziecka i będąc jescze PRZED ślubem. Czy ludzie nie znają diety MŻ (mniej żreć?) lub ŻP (żreć połowę)

Gość dziewczyny.....
ja znam jeszcze inna metode "RD" (rusz dupę). i Tę wlasnie stosuję. I wszystko u mnie w waga git. Samo jedzenie mniej nie dziala bo : 1. rozregulowuje metabolizm i cale zycie trzeba uwazac. Rozwiazaniem jest zbilansowana i zdrowa dieta. 2. nie powoduje ujedrnienia ciala czy tez ladnego zarysu miesni

Gość wiertło
Bardzo łatwo sie tak zaniedbac bo teraz ludzie nie maja czasu zeby zrobić obiadu w domu, kupują śmieciowe jedzenie, wszystkie te gotowce sosy zupy i gotowe dania przetworzone pełne konserwantów i innych chemicznych dodatków i tak to jedzą i tyją. Szybko sie robi bo tylko wrzucic do mikrofali lub podgrzac i gotowe a do tego zero ruchu i masz swoją zaniedbaną koleżanke. Przepis gotowy.