Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijka.

co myślicie o takiej różnicy wieku?

Polecane posty

Gość lilijka.

Dziewczyny, napiszcie co myślicie... Kobieta 26 lat, a facet 42, podobaja sie sobie nawzajem, dobrze się dogadują, obydwoje po przejściach...niby ok, ale jakoś nie jestem przekonana czy ta różnica wieku nie jest za duża? Jak wy sie na to zapatrujecie??

Hej jeżeli będziesz późnym wieczorem to możemy na ten temat porozmawiać :) Pozdrawiam bo zaraz wyruszam do pracy...

Gość DGhgjsyjhj
w życiu bym sama nie poszła na taki układ. 16 lat różnicy? masakra, to już pokolenie praktycznie

Gość lilijka.
A możesz uzasadnić dlaczego? Że 16 lat to dużo, ale co najbardziej by Cię zniechęcało? Dodam że facet jest przystojny, puki co nie wygląda na swój wiek, dba o siebie, nie jakiś tam dziad :D Bałabyś się spojrzeń innych ludzi, reakcji rodziny, czy nie wiem...bo nie opisałaś powodu na tyle zebym mogła coś wywnioskować;)

Gość to chyba oczywiste
aaa rozwodnik czy jeszcze żonaty ?

Gość lilijka.
Obydwoje po rozwodzie

Gość absolutnie nie
Nie chcialabym miec faceta 16 lat starszego:o roznica pokolen jest ogromna, a do tego za 10-15 lat Ty bedziesz kwitla, a on bedzie zblizal sie do emerytury:o taka roznica na dluzsza mete nie ma sensu. znam taka jedna pare i ona niedlugo sie z nim rozstanie, bo facet juz jest mniej ruchliwy, bez zycia i w ogole czuje sie przy nim jak z innej bajki zreszta po co starszy facet, jak mozna miec rowiesnika czy w podobnym wieku, po co dorabiac sobie zbednych problemow, ktore pojawiaja sie nieublagalnie w wyniku roznica pokolen???

Gość absolutnie nie
dodam, ze nie znam pieknych i madrych kobiet, ktore bralyby sie za tak duzo starszych facetow (chyba, ze w gre wchodzi kasa i gosc jest ustawiony) zwykle to desperatki czy inne problematyczne (szcz. brak ojca, zle stosunki z ojcem)

Gość Urlika
Autorko. Jak byłam w twoim wieku to nie przeszkadzałaby mi taka różnica, nawet rozglądałam się za takim facetem :P Jednak teraz, kiedy mam 33 lata, to nie wyobrażam sobie mieć takiego dziada przy sobie, owszem dbać może o siebie, ale biologii nie zmienisz. Teraz to oglądam się za młodszymi :D

Gość lilijka.
Jestem po dwoch poważnych związkach, jedno małżeństwo nieudane, potem drugi związek też po 2 latach sie zakończył. Wiekowo nie było dużej różnicy, z jednym 7 lat a z drugim 4...ale co z tego jak sie dogadać nie mogłam anie z jednym ani z drugim - różnica charakterów. A teraz wydawało by się że to któś na kogo czekałam, z kim mogłabym zacząć wszystko od nowa, to z kolei ten wiek...ehh... teraz mi nie przeszkadza, ale boje sie co bedzie rzeczywiście za 10 czy 20 lat :(

Gość zaprawdę, zaprawdę powiadam
różnica bardzo dobra pod warunkiem, że kupisz sobie wibrator wysokiej klasy.

Gość lilijka.
a zapytam może tak... czy ktoś z Was był albo jest w takim związku? nikt z Was nie widzi szans na to, że w takim związku można czuć się szczęsliwym? :(

Gość którzy nie wiadomo o czym śnią
tak jestem :) to tylko zależne od dojrzałości obu , a tak szczerze to nieistotne w jakim kto jest wieku o ile młodszy czy starszy .Nawet wiecej jest trwałych zwiazków z ta róznica niż rownolatków

Gość a co sadzicie o
roznicy ona 35 on 50?

Gość a co sadzicie..
no wypowie sie ktos?

Gość i co najwaźniejsze
a za 10 ,20 latek moźe być-wieczne odpoczywanie,racz mu dać Panie:D

Gość i co najwaźniejsze
ja nic nie sądze,bo mnie nic takiego nie grozi:D

Gość fiku no co ty
racja. choc poki co jest fajnie.. dogadujemy sie choc.. sa sytuacje kiedy ta roznica wieku wylazi..

Gdy spotkalam swego meza mialam skonczone 25 lat. Miedzy nam jesz 13 lat roznicy i uklada nam sie swietnie ale wiekszej roznicy wieku nie chcialabym absolutnie. Powodzenia.

Gość nona.
Ja jestem w zwiazku z facetem starszym ode mnie o 13 lat.Jest moim mezem juz dlugo.

Gość gmdka
hmmm, różnica wieku mnie nie przeraża, jednak mnie by 42 latek obrzydzał :O

Gość Ssddkp
Co się przejmujesz jak będzie za 10 lat, nikt nie wie co będzie jutro. W dzisiejszych czasach ,młodsi umierają a starsi zostają,ulepieni z lepszego materiału. Co ma być ,to będzie.

Gość 1921
lilijka o co Ci chodzi?????????

Gość 1921
o seks?????????

Gość 1921
to daj sobie spokójjjjjjjj

Gość Mężatka od prawie 20 lat
lilijka. Jeżeli uważasz, że sex nie jest dla ciebie zbyt ważny to z pewnością będziesz miała cudowne życie. Mój mąż jest wspaniałym facetem, ale niestety nie w łóżku. Za 10-15 lat odczujesz różnicę