Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23-letnia panna młoda

KRÓTKA SUKIENKA ŚLUBNA - CO O TYM MYSLICIE? JAK TA

Polecane posty

Gość haera
jesli masz nogi jak modelka, to mozesz w krotkiej wystartowac...aha i ta ostatnia sukienka jest kiszna....

Gość ostatnia na ślub ??
no co ty. Druga i trzecia też jakaś dziwna. Jak już to pierwsza. Jesli jesteś filigranowa to prosze bardzo . Ja jestem na TAK

Gość a znasz?
bierz ostatnia:):P

Gość truskawkowe lato
:) ja miałam długą a po 3 latach żałuję, że nie zdecydowałam się na krótką:D ta pierwsza ładna bardzo :)

Gość przyszlamloda20
ja bym wziela 3

Gość ojoiphio9i8v
Pierwsza ładna, ostatnia tez moze byc, tylko ta modelka.... jak tirowka...;)

Gość ojoiphio9i8v
Acha! dodam, ze ostatnia ok, tylko zeby była uszyta z ładnej, grubej koronki...Ta na zdjęciu, widać ze szajs. Na wzór takiej mozna uszyc naparwde cudo.

Gość tylko na boga, beZ tego
dłuższego ogona z tyłu, te laski wyglądają z nim jak jednorożce :o:o:o 🖐️

Gość a jamyślęże
mi się nie podobają krótkie sukienki ślubne... ale to kwestia gustu, z tych czterech to jeszcze pierwsza jest względna, pod warunkiem, że jesteś bardzo chuda i masz mega długie nogi.

Gość alexandra mitchell
mnie sie podobaja ale nie az tak krotkie.ostatnio widzialam piekna kiece taka do kolan ale raczej na wysokie osoby bo "dol" miala pozwijany w roze wiec raczej do dlugich nog

Gość spacyjkkkaaaa
debilko lub debilu obejrzałam ten pulsujacy link i sie bardzo wystraszyłam,dodam że jestem w ciąży,pomyśl troche zanim coś zrobisz bo komus może stać się krzywda

Gość nioki
pierwsza sukienke identyczną tylko w kolorze pudrowego różu kupiłam sobie na koktajlowe spotkanie klasowe a ostatnia mam już ze dwa latka i chodze w niej na imprezki np a osobiście uważam ze słubna musi mieć to COŚ. Nie mam nic przeciwko krótkiej ale te nie mają nic szczególnego

Gość attttt
ja też otworzyłam ten link. debilu, mam nerwicę lękową. chcesz mi kurwa płacić za terapię?

Gość ClaudiaCatherina
pierwsza i trzecia

Gość BłyszczącyKamień
Tragedia.. :O

Gość 23-letnia panna młoda
LINK NIE WSTAWIŁAM JA, KTOS SIE PODE MNIE PODSZYŁ, MOJE LINKI SA TYLKO TE Z PIERWSZEJ WYPOWIEDZI.

za krótkie - jestem na nie. rozumiem sukienka do kolan jest ok, ale do połowy uda ( jak pierwsza) ? dla mnie kicz

Gość dffgfrg
gdy panna młoda wychodzi za mąż, bo tak trzeba, to kupuje sobie takie "gołodupne" sukienki żeby potencjalnego nowego gacha sobie nagrac...powodzenia...

jedynie 3 ujdzie. ostatnia jest wulgarna, pierwsza za krótka, 2 przestarzała :) no ale to z teledysku :) a ślub bierzesz cywilny czy kościelny? bo to duuuuuża różnica.

Gość ojoiphio9i8v
Własnie 3 to najgorszy hit...i szjas z allegro. Panny biora je na slub, studniówke i tego typu imprezy i bardzo często można spotkac w takiej kiecce jakas babke na weselu. Było juz wiele tematów, w których ktos sie zastanawiał, czy wypada ja kupic i ubrac na czyjsc ślub- wówczas radzono tylko inny kolor albo obcięcie tego ogona;)

ale zauważ , że jest to jedyna "niewulgarna" sukienka i zasłania tyłek :) co do względów estetycznych - moim zdaniem jest brzydka. proponuję iść do salonu i kupić sukienkę z klasą...

zdecydowanie 3 najładniejsza.delikatna i bardzo romantyczna- super. 2 brzydka, pierwsza strasznie krótka i nie podoba mi sie. a 4 nie pasuje na slub chyba.

Gość kobietka estetka
krótkie sukienki mi się nie podobają...można tak się ubrać na inne okazje. A ślub to slub. No i wyjątkowa suknia jakiej nikt inny nie ma. Dla mnie ślub koniecznie w długiej. Chyba,że cywilny

ja szlam w takiej przed kolano...to bylo 11 lat temu,ale dzis tezbym w niej wyskoczyla:) sam gorset zwyczajny,bez ramion i tiulowa baaaardzo marszczona spodnica...jestem szczupla i wysoka wiec wygladalo to ok... ale te Twoje sukienki,z calym szacunkiem,jakies takie...nie tego...:(

Gość nie mam nic przeciw krótkim
eae te sa wyjatkowo pretensjonalne, przedobrzone z tymi "trenami" z tyłu. No brakyuje tylko bialych kozaczków:) Ostatecznie pierwsza najlepsza