Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Co myślicie o owłosionych facetach>

Polecane posty

Pytanie kieruję do kobiet, nie do nastolatek. Co myślicie o mocnym owłosieniu u facetów. Chodzi o włosy na: - nogach - dupie - brzuchu - klacie

Gość Jula 2000
Skoro mają je nie na głowie (zakola, łysieją) to mają je m.in. na dupie, klacie, nogach i brzuchu

Gość No question about it!
Ja myślę, że facet jest wtedy zabójczo seksualny:D kiedyś brzydziłam sie takimi wlochaczami a teraz mmmmmmmiodziooo jeszcze jak brunet :D albo ciemny blondyn, ale zdecydowanie brunet

Enfant Terrible no na plechach to jest juz obleśne:D nie wiem kiedy mi sie tak porobiło ale jak byłam nastolatka to lubiłam nieowłosionych chłopaków a teraz jak widze takiego jeszcze te włosy na lydkach i udach to ajjj:D

Czuły_Krzysiu a Ty taki jestes?? brunet owłosiony??:D

No question about it! no niestety, takie sierściuchy z owłosionymi plecami lub barkami sie niestety zdarzają ( buk mnie chronił do tej pory:classic_cool:) a co do włosów...ech 😍

Owłosiony brunet :P Pytam się bo moja dziewczyna często sobie żartuje dlaczego ubrałem rajstopy w taki upał (włosy na nogach).

He :D Kiedyś nie lubiłam facetów z owłosioną klatką :D A teraz uwielbiam :D Moj facet ma i jestem bardzo zadowolona ze zmieniłam zdanie :) Uwielbiam jego klatkę :):) Mmmm ;P