Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burfegugrigbiru

Jaka jestem zła!!! i boję się!

Polecane posty

Gość burfegugrigbiru

Prowadzę od niedawna własną działalność, w poniedziałek będzie dwa tygodnie jak wystawiłam fakturę, termin płatności dwa tygodnie (według umowy). Liczyłam, że pieniądze będą wcześniej, jednak nie ma. Boję się, że w poneidziałek nie przyjdą, a muszę zapłacić pracownikom, zus itd. makabra...

Gość wredniucha
módl się, żeby w ogóle kasa przyszła

Gość Stulejarz__91
przegrałaś życie jak nie jesz kup !

Gość burfegugrigbiru
nic nie będę odkładać, pieniądze inwestuję, liczyłam, że będą przed weekendem, ale się przeliczyłam, kontaktowałam się z kierownikiem firmy, który stwierdził, że dziś był przelew zrobiony, ale jakby był to pieniądze idą parę godzin, teraz miałam księgowanie w banku i nic nie przyszło

Gość burfegugrigbiru
wredniucha zaczynam się właśnie tego obawić, niby są dwa tygodnie, ale tak naprawdę co im zależało zapłacić wczesniej...

Gość wredniucha
dużo tego?

Gość burfegugrigbiru
lepiej nie pytaj, bardzo dużo przynajmniej jak dla mnie, choć na kafe to sami milionerzy siedzą, więc pewnie dla niech 20000 zł to pestka

Gość wredniucha
zazwyczaj każdy płaci najpóźniej jak może

Gość burfegugrigbiru
denerwuję się i to bardzo, może będą jeszcze zaksiegowane po 18-tej, ale naprawdę w to wątpię...

Gość burfegugrigbiru
no właśnie nie, dopiero zaczęłam, to moja pierwsza faktura, dowiadywałam się, więc ludzie twierdzą, że są wypłacalni, znam pana, który rok czasu z nimi współpracuje i nie ma problemów, mimo to bardzo, bardzo sie boję

masz linię kredytową w banku? Jeśli dziś był przelew, to może dojdzie w poniedziałek i będziesz miała dwa dni na opłacenie ZUSu. Poprosiłaś o przesłanie potwierdzenia przelewu?

Gość burfegugrigbiru
nie mam linii kredytowej, to mój pierwszy przelew firmowy, pierwsze teoretycznie zarobione pieniądze, nie prosiłam o potwierdzenie, wydało mi sie to niepoważne, szczególnie, ze mają czas do poniedziałku. Mimo wszystko bardzo się martwię.

proszę Cię, niepoważne :) jak najbardziej poważne. Szczególnie jeśli chodzi o duże kwoty. A jak przekraczają termin, a masz odpowiednią umowę, to pewnie masz odsetki. A jak nie, to poproś o potwierdzenie przelewu. Może jeszcze Ci dzisiaj prześle.