Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvvgvbv

W TV STYLE BYLO O TYM ZE SALATKI NP W MACU MAJA TYLE KALORII CO CALY OBIAD!!

Polecane posty

Gość vvvvvgvbv

nornalnie szok! że takie z dodatkami jakims serem, majonezem, skwarkami, grzankami to prawie tysiaka maja. a ja sobie dzis zrobilam taka salatke 1kg kapusty pekinskiej 4 srednie marchewki pomidor puszka kukurydzy pol kubeczka malego jogurtu i przyprawy mi smakowalo zjadlam przez caly dzien prawie wszystko i czuje sie strasznie najedzona nie wiem czy to dobrze kto wie ile to ma kalorii razem , i czy moge od tego utyc?? wiem ze moze smieszne pytanie, ale serio sie przerazilam bo ja lubie sałatki.. a w takiej ilosci jakiej zjadlam ile to kalorii ? ktos wie? hmm? :)

Gość vnefivjdnk
wejdź na dieta.pl i w kalkulatorze powpisuj ile czego tam dałaś. podliczy ci samo

Gość fsdsgsdg
tak ale zauwaz, że kalorie liczone byly na 100g, wiec troche wyolbrzymiają bo w takiej salatce z maca jest zaledwie 10g sera caly jeden platek dokladnie a oni liczyli to jako 100g tak by to wykontrastować wiec dziel przez 5 także to co mowia w tv

Gość a co wyjdzie jak na
no dokładnie, akurat w macu to takie fiu bździu dają praktycznie sama sałata, kąsek pomidora i minimalnie marchewki plus sos, to juz jest tłustsze

Gość zimowa pannnna
znowu nagonka na maca... nie jestem jego fanka i tam nie jadam, ale mac jest duzo lepszy niz niejedna knajpa typu ąę czy och ach :P

Gość vvvvvgvbv
no wlasnie tez mnie to zdziwilo bo w koncu te salatki tez nie sa obliczone zeby byly takie bogate bo oni oszczedzaja jak moga jak w salatce złowisz kilka grzanek to wszystko a przeciez kilka grzanek nawet tonacych w tluszczu nie moze miec 1000kalorii :/

Gość jeeestem głodna
jak wilk 😭

Gość vvvvvgvbv
ja dzis caly dzien podjadalam sobie salatke, oprocz tego zjadalm 2 kromki chleba 2 kubki zupy i 3 nalesniki i czuje sie mega najedzona i tak sie zastanawiam jakim cudem ?? ;) w koncu to nie tak duzo .. no oprocz tej salaty ale zaraz sobie podlicze ile ona miala kalorii

Gość Supremus Dux
A jak tyjesz ? Idzie Ci tyłek czy rośnie Ci bęben jak od piwa.

Gość vvvvvgvbv
mi rosnie tylek uda i brzuch a reszta sie nie zmienia wygladam jak kaczka z wystajacym tylkiem i brzuchem jak utyje ;p albo raczej jak gęś bo ges ma chuda szyje i ja tez jestem chuda- do pasa, same kosci.. no i potem sie zaczyna- sadlane góry ;p staram sie pilnowac bo ciezko zrzucic :/

Gość sfsfsf
na pewno ta sałatka z maca jest bezdyskusyjnie kaloryczna ale nie w takim stopniu jak oni to przedstawiaja, wszystko ma kalorie, lepsza taka salatka nic big mac gdy nie mamy nic innego pod reka