Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh owy

Wygladam przez te wakacje jak "brudas" :(

Polecane posty

Gość ehhhhh owy

to wiec tak, podobno mam jakies korzenie z krajow ludzi "brudnych" hiszpania-portugalia podobno jak sie urodzilem wygladalem jak rumun ;( ostatnio wyjasnialem ale teraz na wakacje znowu sie robie co raz brudniejszy ;( porazka zawsze mi ublizali w dziecinstwie ze jestem brudasem ;( nieciekawie

Gość ehhhhh owy
czemu nie moglem sie urodzic z niebieskimi oczami i normalna karnacja

Gość ehhhhh owy
zreszta nieważne, co ja sie uzalam :O plus jest taki ze jak urodzi sie moje dziecko to bede wiedzial ze to moje bo takie 'brudne" ;D

ee tez tak mialam w dziecinstwie ze nie chceli sie ze mna bawic i wolali do mnie indianin :O teraz juz nie jestem taka czarna jak kiedys a w sumie bym chciala :)

Gość NoJakToNie
Przykro mi :( Ja wolę blondynów\ szatynów\nawet brunetów ale o niebieskich\zielonych oczach i jasnej cerze, takiej bardzo jasnej... *.* A Ty kup sobie krem z filtrem :classic_cool:

a ja lubie czarnuchow :P dzis sie tak opalilam ze szok..od razu braz i tu mam plus :) jak bylam dzieckiem i patrze tak na te zdjecia to fest bylam murzynkowata:)

Gość ehhhhh owy
@corka rybaka ale nie wygladasz na "brudaske" - pozwolilem sobie przejrzec fotełe :p

Gość NoJakToNie
Cóż, ja się nie opalam przy moim fototypie skóry :P Mam alabastrową cerę, więc każde opalanie kończy się poparzeniem.. w sumie nie ubolewam, uwielbiam swoją celtycką urodę :D Świat jest taki różnorodny i to jest piękne :)

po 1 zdjecie wyszlo rozjasnione bo akurat takie swiatlo bylo :) w rzeczywistosci moje wlosy sa ciemnego brazu a nie jasnego jak na zdjeciu to samo z cera:) po 2 jak juz pisalam kiedys bylam bardziej brudna teraz juz mi zeszlo :P ale i tak mowia na mnie murzyn moi co niektorzy znajomi:)

Gość dfgja
ja mam ciemniejsza karnacje i jak sie opale to tez wygladam jak brudaska, jak bylam mala to tez mysleli ze jakas cyganka czy cos

Gość ehhhhh owy
dfgja o wlasnie mialem dokladnie tak samo! :O ehh najgorsze jak matka mnie urodzila przyjechala cala rodzina i wszyscy zdziwieni co on taki czarny :O

Gość kwiatuszzeek12
hehe my na naszego kolege wolamy romun jak sie opali a tak tylko w zartach, on na ma niebiskie oczy tz. takie szare

na mnie tez cyganeczka wolali :) ale to kiedys :) a szkoda bo wolalabym teraz byc taka jak kiedys :) mam tez czarne oczy i sie bardzo ciesze z tego jak wygladam :) i autorze nie narzekaj :P

Gość dfgja
haha moja rodzina tez sie dziwila czemu taka ciemna jestem

Gość ehhhhh owy
rumun wolaja na mojego kolege ale on wyglada jak rasowy rumun..

Gość NoJakToNie
A czym tu się przejmować? :) Większość dziewczyn (75-85%) woli brunetów z ciemną cerą. Ja się zaliczam do mniejszości akurat :P Więc głowa do góry! :)

Gość dfgja
ja akurat wole facetow z ciemna karnacja :P