Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatrycze37907

Faceci, wolicie skromne czy pewne siebie kobiety?

Polecane posty

Gość beatrycze37907

jakie was bardziej pociagaja? grzeczne i niesmiale czy te przebojowe? i jak wg was powinna ubierac sie fajna dziewczyna? :)))

Gość gęgający gołąb
generalnie do związku wolimy skromne, grzeczne, a do imprez, balowania te przebojowe, pewne siebie... dla mnie grzeczna dziewczyna powinna nie odsłaniać za wiele... wiadomo... długie sukienki, spódnice...itp. to raczej dotyczy tych normalnych facetów - bez kompleksów (czyli potrzeby, aby partnerka była silna, pewna siebie i nim-słabełuszem sterowała, czy coś takiego)

Gość amczyk33
moze być skromna w życiu , ale w łózku powinna dobrze ciągnąć ( dobrze ciągnąć = obciągać z połykiem )

Gość pannanikttttt
Mężczyźni kochają zołzy ;) czasy gdzie skromność była pożądana już minęły.

Gość Esiaa
Mysle ze raczej te skromne:p

Gość mojaradajesttaka
Zdecydowanie skromne .... życie jest zbyt ciezkie zebym jeszcze musial miec jakąś harpię w domu.

Gość bezzębna Mariola
mojaradajesttaka hahaha- to czemu wybieracie zołzy? :D

Gość lidka4449
No właśnie, lecicie na wulgarne laski, a te miłe i skromne nie zauważacie wogóle;/

Ja osobiście preferuje raczej takie bardziej skromne.

Gość lidka4449
lubicie takie imprezowe laski, które co tydzień po dyskotekach łażą i uważaja się za Bóg wie co. Wydaje mi się, że z pozoru tylko ich nie nie lubicie. Ale jak się taka obok was zakręci to i tak wybieracie ją, niż tą skromną.

lidka4449 Nie wszyscy mężczyźni są tacy ale fakt, że większość. Ja należę do osób spokojnych nie imprezujących po dyskotekach więc szukam kobiety podobnej do siebie.

Gość ale ty
gęgający gołąb generalnie do związku wolimy skromne, grzeczne, a do imprez, balowania te przebojowe, pewne siebie... dla mnie grzeczna dziewczyna powinna nie odsłaniać za wiele... wiadomo... długie sukienki, spódnice...itp. to raczej dotyczy tych normalnych facetów - bez kompleksów (czyli potrzeby, aby partnerka była silna, pewna siebie i nim-słabełuszem sterowała, czy coś takiego) no to chyba ci zakompleksieni woląskromne, żeby byłą głupsza, cichsza ia myła gary bez dyskusji, żeby się nie podobała kolegom bo się boi że go zdradzi - wybieracie szare myszy ze strachu, dla wygody, a sami ślinicie się na te pewne siebie

Gość lidka4449
ale co oni w nich widzą? piją te laski przeklinaja, palą papierochy;/ i to jest wg nich fajne? bo mnie by to odpychalo tylko

Gość lidka4449
Ja np nie jestem szarą myszą. Mam poczucie humoru lubię się pobawić. Ale nie lubię wulgaryzmu, cwaniactwa i zbyt dużej pewności siebie, co u większości kobiet jest bardzo zauważalne...

Imprezowiczki zwykle są atrakcyjne fizycznie i gotowe do seksu bez zobowiązań. Mężczyznom seksualnym to w większości wystarcza. ale ty, lidka4449 Wasze spostrzeżenia odnoszą się głównie do mężczyzn seksualnych.

Gość Lorein889
Astos chyba każdy facet jest seksualny no nie?:)

Gość Lorein889
To po co ci kobieta?

To, że mogę żyć bez seksu nie oznacza, że nie jestem człowiekiem też potrzebuję miłości ale nie koniecznie w formie seksu.

Gość gęgający gołąb
lidka4449: może i zwracają uwagę na takie przebojowe (bo trudno nie zwracać skoro są przebojowe, każdy na nie zwraca uwagę, bo taki efekt właśnie wywołują), ale to nie znaczy, że na stałe mężczyźni szukają takich kobiet; i to nie jest żadna niepewność mężczyzny, wręcz przeciwnie - prawdziwy mężczyzn nie chce kobiety z którą będzie musiał walczyć o wszystko, bo to nie o to w związku chodzi, jeśli kobieta chce być taka "niezależna", to niech sobie będzie, ale sama (albo niech znajdzie sobie takie słabełusza, który się jej podporządkuje); normalny mężczyzna szuka kobiety raczej skromnej, niż "przebojowej", raczej nieśmiałej, niż takiej rozpychającej się łokciami - w końcu, ktoś musi mieć w związku trochę bardziej decydujące zdanie... bo jakby robić głosowanie to zawsze będzie pół na pół, więc nic by się nie zdecydowało... ktoś musi trochę ustąpić, a taka baba "przebojowa" i pewna siebie zaraz by forsowała swoje zdania - okropność... dlatego trzeźwo myślący i dojrzały mężczyzna wie, że takie - jako kandydatkę na życiową partnerkę - trzeba omijać długim łukiem :) (co innego zaliczyć taką na imprezie....)