Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

jak to jest ?

Polecane posty

Czy jeśli pójdę do ginekologa i ten przepisze mi jakieś środki hormonalne , to czy obowiązkowo po nich przytyje ? Te proszki to z powodu zaniku miesiączki .. pozdrawiam

Gość zdolowana23
dobry ginekolog powinien pierw zbadac ci poziom hormonow wszystko zalezy od twoich hormonow czy nie ja np po hormonach przytylam

aha .. no ale to nie musi być akurat przyczyną mojego zaniku ta zmiana żywienia ? No zdaje sobie sprawe , ze na 90 % to pewnie o to chodzi , ale i jest chyba nadzieja , ze to nie to .. czytałam też gdzieś , że moge po prosić lekarza aby przepisal mi takie od których nie przytyje .. tzn . wspomne mu bynajmniej , że bardzo mi na tym zależy .. z drugiej tez strony.... miesiączki nie mam dopiero od 2 miesięcy to może niepotrzebnie panikuje.. tzn ost raz miałam w maju (i to przez 2 dni tylko. )

Gość grtfed
Ja dostałam na brak okresu tabletki i w ogóle po nich nie przytyłam. Też mi zaniknął przez wychudzenie. ;) Swoją drogą dostałam go znowu dopiero kiedy przytyłam, po paru miesiącach.

tzn , że nie działały ? no ale wspominałaś cos lekarzowi , aby Ci przepisał takie po których nie przytyjesz?

Gość dfdsdss
gfdv

Gość ffv fewdfv bvfdefv
gfvgf