Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna.kochajaca21

czy ktos mnie wesprze finansowo lub jakkolwiek? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość biedna.kochajaca21

mam 21 lat, 4msce dziecko, narzeczony stracil prace. pomoze mi ktos? potrzebuje glownie pieluchy, chusteczki, mleko dla dzidziusia. ja moge byc glodna. dziecko nie

Gość zdolowana23
idz do osrodka pomocy rodzinie tam ci pomoga w zaleznosci od twojej sytulacji itd powinnac dostac ok na 800 zl m-ce

Gość biedna.kochajaca21
pozyczam, kupuje mleko i reszte. w osrodku bylam, ale dostalam 260zl.

Gość yu9670
powiedz skad jestes i podaj adres maila

Gość piekno chwil
LUDZIE POMÓŻCIE JEJ I DZIECKU!

Gość Marzenka 1988
skąd jesteś

Gość gbgnghgj
nie obchodza mnie bachory jakby natomiast napisala ze znalazla jakiegos psa na lancuchu zaglodzonego, to juz bym dzwonila na policje krzywda zwierzat jest dla mnie najgorsza:(

Gość naplodza dzieci a potem
licza na pomoc innych. Ja nie mam dzieci, bo mnie na nie nie stac. Ciebie tez, wiec po co sobie sprawialiscie :O

Gość mądralla koalla...
dziewczyno dowiedz sie wiecej, bo z tego co wiem te zasilki sa wieksze. Moze mozesz dostac jakis zasilek celowy...popytaj

Gość Graszka909
jabym dbala o swoja dupe,a nie o bachora:P

Gość niech narzeczony zbiera puszki
jak się przyłoży to zarobi z 2 000 m-cznie.

Gość jakajataja
Ale skąd jest, to nie odpowie...kolejna naciągara

Gość piekno chwil
DO IDIOTKI WYŻEJ, KTÓRA MÓWI O DZIECKU - BACHOR!!! SŁUCHAJ IDIOTKO, WIĘCEJ KULTURY NA DZIECKO NIE MÓWI SIĘ W TAKI SPOSÓB MAM NADZIEKJĘ, ŻE KTOŚ NAZWIE TAK KIEDYŚ TWOJE NIE SZANUJESZ DZIECI ALE WSTYD!

Gość piekno chwil
NIE PRZEJMUJ SIĘ AUTORKO IDIOTKĄ LUDZIE POMÓŻCIE JEJ I DZIECKU TO WAŻNE

Gość Sama jej pomoz
Sugeruje jednak jesli ktos chce pomoc tej pani, sprawdzic dokladnie cala sytuacje i rejon i pomoc osobiscie. Przy czym mysle, ze spokojnie ona jak i narzeczony wzamian za pomoc moga cos ugotowac, popilnowac dziecka czy pomoc w remoncie, nieprawdaz? Ja pomoge jesli jestes z mojej okolicy i pomozesz mi sprzatac piwnice.

Gość piekno chwil
LUDZIE, TO IDIOCI W TAKIEJ SYTUACJI WYPOMINAĆ KOMUŚ INTERNET MASAKRA! DZIECKO POTRZEBUJE POMOCY! NIE ROZUMIECIE?

Gość efdgefgegrtr
Internet w Polsce jest darmowy, kto sie postara, ten ma. Jednak nie rozumiem takiej polityki, kiedy to nie ma sie pracy i odlozonych pieniedzy a stara sie o dziecko lub bezyslnie uprawia sex. Tez jestem za pomoca, ale z glowa. Skad jestes autorko i jaka praca mozesz sie zajac Ty i narzeczony?

Gość do piekno chwil
Nie rozumiemy. Moze autorka na wino zbiera?

taaa jasne. jakbym ja była w takiej syt. to na pewno bym nie siedziała na internecie, bo jest rodzina, jest rodzeństwo, znajomi... można pozyczyć pieniądzę, a nie pisać głupie rzeczy na necie. Fakt LUDZIE TO IDIOCI!! :))

Gość to sam jej pomoz
jak tak uwazasz :D

Gość Marzenka 1988
mała_czarna_wredna idiotko neta można mieć za 3 dychy miesięcznie albo za darmo jak sąsiedzi udostępnią :O nie wiem po co wchodzisz na topik i pieprzysz glupoty ze na internet stać. Może wzięłą umowę 2 letnią rok temu jak miał prace a zrezygnowac nie może bo kara umowna bylaby wieksza niz ten net? pomysl czasem zanim cos pierdolnisz autorko powiedz skąd jesteś?!?!?!?

Gość dddddddddddddddddfcd
czytaliscie artykół o pomocy społecznej jak dziewczyna napisała??? W dołku psychicznym i finansowym a on jeszcze ją zgnoili bardziej

Gość ale zamiast siedziec na
necie u sasiadow mozna w tym czasie pracowac, nie?

Marzenka 1988@ Mogę pisać co mi się podoba ;] Wyrażam swoje zdanie do którego ma prawo. Bo bym na pewno nie działa na necie i radziła się ludzi, tylko bym szukała pomocy u rodziny, lub znajomych. Ale pewnie autorka napisze , że nie ma znajomych , albo rodziny, która by jej mogła pomóc... śmiechu warte ;)

Gość Marzenka 1988
nie wyrażasz swoje zdanie a pieprzysz zlosliwosci i kopiesz lezacego kiedys mozesz miec taka sama sytuacje, roznie w zyciu bywa i ktos ci wtedy napisze: "ale na net masz:D" :O a myslisz ze tak latwo znalezc prace matce malenkiego dziecka:O no i co ma robic teraz w sobote wieczorem? roznosic CV po sklepach? to już nawet nie moze na necie posiedziec, porposic o pomoc? autorko czemu ucieklas? nie przejmuj sie tymi pustymi babami, napisz skad jestes?