Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie mi kurcze proszę

LUDZIE KOCHANI! Pomóżcie idiotce. błagam normalnie błagam.

Polecane posty

Niby nie jestem już ze swoim facetem. Niedługo moja siostra bierze ślub, na wesele zostaliśmy zaproszeni oczywiscie razem i teraz, wczoraj powiedział mi, że na wesele nie idzie, bo jak ja sobie to wyobrażam, że ja bedę sie tam puszczać i szmacić, a on ma tam być? Kurwa mać po prostu zjechał mi psyche już na maxa. Jesteśmy oboje dorośli, ale jego teksty nie wiem skąd się biorą. Nie ma podstaw aby mnie wyzywać i tak szmacić, a tu.... Mógł powiedzieć, że po prostu nie idzie bo nie jesteśmy juz razem, a nie. Teraz siedzę i płakać mi się, nie mam już siły na tego człowieka. Jak wyluzować?

Gość jowita87
musial mu cos ktos powiedziecna twoj temat

Jest słabym człowiekiem , nie przejmuj się....musi...inaczej się udusi ! Idź sama na imprezę rodzinną i baw się dobrze :)

Nikt mu nic nie nagadal, bo on zawsze byl chorobliwie zazdrosny. Jestem spokojną i grzeczną dziewczyną. A do tego to wesele siostry:/

Gość ulibilla
jesli tylko mozesz to zaproś kogośinnego ! Nie daj się :) idz chocby z kolegą i baw się dobrze!

Gość wyluzuj, nie spinaj i w ogóle
po pierwsze primo: nie pozwól aby ON był na tym weselu, po co ci to???? chcesz cały czas czuć się jak na cenzurowanym i zastanawiać, dlaczego książę ma zła minę, i co takiego powiedziałam/zrobiłam że jest niezadowolony??? i po drugie primo :D : faktycznie, jak masz kolegę, który dobrze tańczy to bierz go na to wesele i wytańcz się za wszystkie czasy a myśli o tym psycholu (bo dla mnie z tego, co powiedział, jest jasne, ze to psychol) ci szybko przynajmniej w ten ważny dla twojej siostry czas wywietrzeją.