Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YoZooo23

Byłem wczoraj u mojej nowej dziewczyny SZOK proszę o poradę

Polecane posty

Gość YoZooo23

chodzimy ze sobą od miesiąca wczoraj zaprosiła mnie do swojego domu, ładna szczupła blondynka, zostawiła mnie w pokoju i zaproponowała że przyniesie jakiś smakołyk, więc zostałem sam jakieś 5 minut i siedząc zajrzałem pod łóżko, a tam co widze wibrator ! ale co tam najgorsze jest to, że miał z 25 cm długości !! kurfa szokeee co o tym myslicie ?

Gość ja pani wasza
masz malego i zazdroscisz

Gość YoZooo23
tak moj ma zaledwie 10 cm

Gość gagalina
ja bym Ci wpie**oliła jak bym się dowiedziała że grzebałeś w moich rzeczach i na pewno zrobi tak Twoja dziewczyna jak się dowie

o tak jak sie dowie to sie wkurwi i cie tym wibratorem w dupe zbalamuci

Gość MARECKIIIIIIIIXYZ
WPADASZ W KOMPLEKSY MNIEJSZOSCI.-.:-PATAK SERIO TO DUZE MA POTRZEBY KOLEZANKA TWOJA.-:-))))

Gość YoZooo23
ej no bez jaj on nie był jakoś mocno schowany tylko pod łóżkiem ! wystarczyło sie troche pochylić !! pozatym nie mam 10 cm tylko z 13-14cm wiem, że nie dużo, ale chyba w normie pozatym jestem jeszcze prawiczkiem i z dziewczyną prawie nie rozmawiamy o sexie bo dopiero miesiąc sie spotykamy ja nie napieram poprostu wczoraj doznałem szoku bo wydawała mi sie taka niewinna...myślałem, że ona jest dziewicą ma dopiero 19 lat, a tu takie coś pod wyrkiem.

Gość YoZooo23
jakieś rady ?

te niewinne to zazwyczaj najbardziej sprośne i wyuzdane kocice w łóżku, nigdy nie wiesz czego się spodziewac

Gość Specyjalnie
Moze zostawila na widoku dla pdtekstu, zebys sie nia w koncu zajal.

Gość YoZooo23
myślicie ? ale teraz mam kompleks małego :( kurde taki wielki wibrator gdzie ona sobie go wkładała ? aż mi ciarki przechodzą, przecierz on jej pewnie by sięgał do kolana...

Gość kafeteria.pl :)
@ YoZooo23 - nie dramatyzuj :) dasz radę :P

Gość YoZooo23
ale gdzie niby znalazła ? u mamy ? omg masakra jakaś, czytałem na necie że pochwa sie rozciąga i teraz ona mnie może już nie czuć jak jej włoże moje marne 14cm :(

Zooo czytając Twój post rozbawiłeś mnie BARDZO, już dawno tak się nie uśmiałam. Słuchaj; może ta panna celowo zostawiła nieomalże na widoku wibrator żebyś się do tego ustosunkował i zaczął działać???? Nie uważasz ze to bylo celowe działanie tej dzidzi.Zwykle te ciche,spokojne są wyuzdane,czy Ty tego nie wiesz?