Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość besita2432

skad oni sie wzieli i dlaczego to robia?? to jakas sekta?

Polecane posty

Gość besita2432

chodzi mi o tych idiotow co obrazaja Jana Pawla 2, robia z nim filmiki na yt i pisza bzdury, nasmiewaja sie takze ze zmarlych, jak okazalo sie ze madzia nie zyje to robili z nia filmiki z piosenka hyc o podloge itp no jak tak mozna?? ci ludzie nie maja zadnych uczuc? dzisiaj np byl wypadek w ktorym zginelo 5 mlodych osob i wchodze na ich profile na nk i na kazdym jakies wulgaryzymy np cytuje "dzisiaj 14:49 ODDAWAJ MOJE PIENIĄDZE ZA LAS A NIE UDAJESZ NIEBOSZCZKA!!" nosz kurwa az sie plakac chce jak sie cos takiego czyta, czemu nikt im nic za to nie zrobi??

Gość parelka
to pewnie jacys gowniarze z patologi nie maja co robic to idioci obrazaja zeby wzbdzic sensacje

Gość manio ciekawski=)
Są ludzie, którzy funkcjonują według zasady: jeśli nikt mnie nie złapie, to mogę robić co chcę. Ich nie ogranicza kultura osobista, poczucie smaku, empatia wobec bliźnich, ale lęk przed odpowiedzialnością. Gdy tego lęku nie ma, tak jak w necie, to przedstawiają siebie, takimi jakimi w istocie są.

Gość besita2432
ja rozumiem glupote itp ale takie cos to juz jest dla mnie przegiecie i powinni ich jakos namierzyc, ciekawe jak sie musza czuc rodzice tych zmarlych osob jak to przeczytaja :(

Gość besita2432
taki komentarz napisali na profilu zmarlej dzisiaj w wypadku dziewczyny "dzisiaj 14:29 No ładnie ci czacha jebła w passacie xD"

Gość manio ciekawski=)
Banda kretynów. Ktoś musiałby to zgłosić. To by się dało ścigać z KK, nie tylko KC.

Gość Aśka oo
no szok jak można być takim kretynem??? żeby im tak życie w dupe dało pieprzonym smarkaczom!

Gość mentaI cut
a co, nie ma wolności słowa? kto wam każe wchodzić na ich profile na jakichś stronach? banda faszystów Z WAS :D

Gość Aśka oo
ciekawe czy jakby to byl ktos z twojej rodziny to tez bys mowil o wolnosci slowa tepaku

Gość mentaI cut
oczywiście, że tak, ale bawcie się w cenzurę, to kiedyś i się do was przyczepią