Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtujące

PO CO FACET ZAPRASZA SWOJĄ BYŁĄ LASKĘ NA SPACER?

Polecane posty

Gość nurtujące

Przez 4 lata kompletnie nie dawał znaku życia, a gdy ja pisałam do niego to mnie zbywał krótkim - "wszystko w porządku, pozdrawiam." Ni z tą ni zowąd wyskakuje z propozycją wyjścia na kawę. Dodatkowo dodam, że w tym czasie zdołał znaleźć sobie kobietę oraz zrobić dwójkę dzieciaczków. O co mu chodzi ?

Gość GHAH siMiAn rAtIcUs JWWD! 666
Miłość mu się odświeżyła, albo se poruchać chce znowu jak za dawnych czasów!

Gość dididi/./../.
Nie wiesz , serio?o sex! znudzila sie ta z ktora ma dzieci wiec szuka odskoczni, ja tez tak mialam, zerwalam z facetem,znalazl inna a po pewnym czasie szukal ze mna konaktu bedac z nia, oczywiscie mowil mi ze nikogo nie ma!

Gość nurtujące
Akurat właśnie o sex nie chodzi, bo raz sam był zdradzony i zawsze powtarzał, że nigdy w życiu nie byłby w stanie zdradzić osobę, z którą jest. Albo po prostu jestem mega naiwna i fakt faktem ma jednak na myśli sex. Raczej wychodzę z założenia że być może z braku zajęć sobie przypomniał bądź zatęsknił chwilowo

Gość jbhgf
Może chce się komuś pożalić na swój nowy związek i pomyślał o Tobie. ;) Albo chce wrócić do Ciebie, bo rodzina mu się znudziła. A może po prostu chce powspominać dawne czasy...

Gość a mi sięfajnie was czyta
Laski to jednak są idiotki. Co to za pytanie w ogóle, teraz lasia będzie rozkminiać , a dlaczego a na co hehe :). |To tak jakbyś zaczęła się zastanawiać dlaczego dziś świeci słońce a nie pada deszcz.

Gość nurtujące
Faceci są strasznie beznadziejni... Jeżeli ma dzieci i kobietę która jest "wspaniała" to niech sobie z nią pospaceruje albo kawę piję...