Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Rozwarcie, dziwny lekarz i Nystatyna.

Polecane posty

Byłam u lekarza z powodu stawiania się brzucha i związanego z tym bólu (sporadycznego, ale jednak). Jestem w 33 tc. Lekarz stwierdził, że gdy brzuch stawia się po jednej stronie, to jest wszystko w porządku. Powiedziałam, że mi stawia się po obu jednocześnie, na co on odpowiedział "aha". zapytałam czemu boli, nie odpowiedział - zapisał nospę mówiąc "teraz nie powinno boleć". Zbadał rozwarcie - lekkie jest. Orzekł, że mam zapalenie i zapisał Nystatynę. I moje pytanie - brała któraś Nystatynę przy rozwarciu???? To nie zaszkodzi dziecku? Nie pójdzie za wysoko, do macicy, skoro tam pootwierane?

Gość jak masz pytania i wątpliwości
to idź do innego lekarza

Gość dfbbngxcfb
ja pier.... Idź do innego lekarza, chyba nie mieszkasz na końcu świata, na pewno są inne pobliskie miasta lub miasteczka

Gość wiolka*fasolka
nie zaszkodzi,nic do dziecka nie przejdzie przeciez jest w worku... Ale jak nie bedziesz zapalenia leczyla a odejda ci wody to dziecko moze sie zarazic. Wiele dziewczyn ma zapalenia w ciazy i normalnie sie to leczy!!!!

Dzieki za odpowiedz :) Wczesniej tez leczylam sie ale teraz doszlo to rozwarcie

Gość Lemon sweet girl
Nic dziecku nie będzie. Gorzej jak nie wyleczysz zapalenia. Dziecko jest przecież chronione. Nie dostaniesz się do niego przez szyjkę:P Bierz i się nie martw - ja też pod koniec ciązy brałam nystatynę.