Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

szukam mojego wczorajszego watku...

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

Nie ma go. O 21 latku,ktory nie ma perspektyw na zatrudnienie w Polsce, ale ma 1. mlodosc 2. zdrowie 3. i moze wyjechac do pracy na zachod 4.jesli tylko znajdzie stosowne ogloszenie. Fizycznej. Tu zdrowie najwazniejsze i tyle. Moze sie uczyc i tak dalej, a co ja mam robic? Ja prosze Panstwa czekam na moja rente bo co robic? Wczoraj zrozumialam co sie stalo prosze Panstwa w mojej pierwszej szkole nauczycielce, ktora nie chciala odejsc. I jak mnie perfidnie ograno tym kolejnym wyczynem sprzataczek chociaz czy to byl wyczyn sprzataczek? Ale ludzie tego nie rozumieli :( A ja prosze Panstwa dalej mialam prace bo ja wszystko skreslilam , swoj dorobek NAUKOWY prosze Panstwa - ja to Panstwu wszystko opisze bo prosze Panstwa to sie w glowie nie miesci co to za towarzystwo ja mialam na studiach i dalej i prosze Panstwa jedyna osoba, ktora pamietam z Kevina to prosze panstwa nauczycielka biologii, ktora zostala zle potraktowana w czasie porodu w szpitalu w miescie slaskim od Krakowa po Gdansk i przyjmowala tabletki dozywotno za to, a nie zrobila prosze Panstwa zadnego porzadku ta nauczycielka z tym co jej zrobiono. I tak sie zatuszowala prosze Panstwa kolejna tragedia rodzinna ze sprzataczkami w tle i tak chyba doszlo do powieszenia Bogusi, ktora nie dostala pracy stalej ZNOWU i wiecie jej meza - bo zwiazek na krzyz rodowodowy, ale nie w urzedzie chyba wiecie Panstwo i to tak zwariowali chyba - polecial im urzad , dosyc panstwowi i zwariowali prosze panstwa - slub urzedowy polecial. I z tej tregedii jest rektor powieszony bo nauczycielka, ktora rodzila w rowie w lesie byla znajoma profesora i co to wszystko warte jak taki koniec ona miala.No ale prosze Panstwa nie podoba mi sie to za bardzo. No i to mi wyjasnia dlaczego ja chodzilam do pracy obok pracy i dlaczego ja 2 lata w tej pracy siedzialam w Kevinie i doprowadzilam ja??? do calej serii samobojstw tam i prosze Panstwa jakichs dziwnych historii z ciaza w tle i prawdopodobnie gdyby ta historia z Pilsuda nie wyszla - o nauczycielce 35 letniej przez 10 letni konflikt z sprzataczkami rodzacej w rowie w lesie na wiosne co prawda to wszystko byloby na mnie. A to jest moja wina? A w tym Kevinie to rzadzily wylacznie dzieci sprzataczek i nie wiedzialy co sie stalo? Ta kobieta musiala sie sama przez to po smierci wrocic i jeszcze chyba rok pracowala w szkole. Meza nie bylo. Bo chyba byl konflikt ze chcial maz - kierowca- fach zmienic bo mial dosyc, a ona szkola, szkola - male dziecko, nie chciala odejsc, nie bylo na to szans. I urodzila w tym rowie- przygotowana byla, mgr biologii - moze chciala byc polozna i tyle - no i urodzila i sobie zasnela, dziecko malutkie przy sobie i ten maz powiedzial ze przywiozl jej zastrzyk przeciwbolowy i jesli zasnie to jesli chce to jej wbije. No tam tyle ile ja bolalo ale powiedziala- chcesz to mi daj. I tyle. I wiecie co...zasnela zaraz. Tak ufala temu mezowi. A tu wiecie fenol jej chyba wbil. Z dzieckiem nie wiedzial co robic. Druga strzykawka mniejsza. I nic nie wyszlo. Ciekawe czemu. I wiecie takie papiery zeby dostac ZA CO? Za znajoma profesora i tyle. I dlatego zle przyjecie do pracy i jedna nienawisc do uczelni w miescie XYZ bo sie nie odwaze juz podac nazwy miasta. Nie odwaze sie prosze Panstwa. No a inne uczelnie lepsze? No troche na pewno. Gdybym wiedziala prosze Panstwa jaka kariere zrobil ten moj ojciec biologiczny SYZYF go nazwe w Polsce to jestem na 3 uczelniach i 3 rozne miasta poznaje w Polsce - czytajac wszystkie ksiazki z angielskiego jakie znajde, zbierajac je na swoja ksiegarnie i tak do szkoly albo drugie studia, ale ten rok moj taki okropny. Napisalam dzis dla nich wiersz prosze Panstwa. Nie chca. Ale ja go napisze na kafe zeby Panstwo wiedzieli jacy oni naprawde byli. JEBNIECI W LEB i POJEBANI - katastrofa. A ja prosze mialam dla siebie - zwiedzac uczelnie polskie i UDAWAC wybitna anglistke a po cichu zbierac ksiazki przyrodnicze za 1 zl i ...co dalej? I CO DALEJ z tymi ksiazkami? No i jeszcze moje male tajemnice i co dalej? Do Niemiec? Bo prosze Panstwa tak zostalam pokonana. Passem niemieckim i kariera tego ojca??? w Polsce - dr Mengele :( I siedze bez srodkow do zycia, bez renty, nie dorobiwszy sie niczego w Polsce.KATASTROFA. Jeszcze nawet rente mi ukradl KK. ten zlodziej i morderca i degeneral umyslowy i cielesny tez. Taka historia to jest. I prosze Panstwa moze w ten sposob doszlo do inwektyw w szkole im.W.korfantego ze szkola jest MELINA, JA jestem MELINIARA, co ja tam robie? Bo prosze panstwa tak sie konczy chyba przy ksywce MENGELE dlatego ja NIGDY nie wroce do szkoly bo nauczycielki w Polsce - jeszcze bez rodowodow sa chore na leb i tak przez nie skonczylam. Ta z biologii co w tym rowie rodzila czy miala rodowod? Nie wiem. Chyba nie i dlatego tez tak tam nie za bardzo sie kwapila z odejsciem bo uczyla naprawde z pasja a po co? I tyle. I tyle mialam szansy na prace bo pani biolog zabitej fenolem po porodzie fenolem - po porodzie w rowie. I ja to ja mialam wymyslic prosze Panstwa, ze to taka historia jest.Naprawde :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować