Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihahahaha

A ja jestem z moim chlopakiem od 14 roku życia a mam już 26! Ktoś mnie pobije?

Polecane posty

Gość hihihahahaha

a wasze nastoletnie miłości pewnie rzucały was po 2 tygodniach :P pobije mnie ktoś w trwałości zwiazku? :)

Gość moi rodzice
poznali się jak mama miała lat 18 w tej chwili mama 60+ i nadal są razem.

Gość nic teraz
i czego się cieszysz?..jesteś nadal tylko ''dziewczyną''...chłopak ma cię gdzieś że sie jeszcze z tobą nie ozenił

Gość lkjhghjkolp0ppp
Nic fajnego w tym niema---------pobierzecie sie a po roku on cie zdradzi zeby zobaczyc jak to jest z inna :o

Gość hihihahahaha
ślub nie jest życiową ambicją każdej kobiety, to do tych co mi mówią że powinnimy sie już pobrać :)

Gość moja siostra ma 30 lat
i jest z facetem od 13 roku życia.od dawna już jej mąż.nie znam lepszego związku

Gość to żeś
nikt cie musiał nie chciec.

Gość Pani po 50
lkjhghjkolp0ppp Nic fajnego w tym niema---------pobierzecie sie a po roku on cie zdradzi zeby zobaczyc jak to jest z inna Oj dziewczęta tak być nie musi. Ja syna wychowałam dobrze i nie w głowie mu takie rzeczy, jest porządnym mężczyzną. Musicie po prostu dobrze szukać. Ale przyznam, że w większości młodzi mężczyźni tak się zachowują. Nie wiem czy to przez brak odpowiedniego wzorcu w domu czy przez środowisko czy co.

Gość hihihahahaha
aha i nie mam na imie weronika :)

Gość hihihahahaha
a nudny to jest może twój związek bo sie znudną osobą związałaś :)

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
Brawo! Udało się!

Gość fsdfdgfhfgh
tez nie wiem z czego sie cieszysz, przechodzony związek, bez slubu, on cie traktuje jak szmate, dostal juz wszystko na tacy co mu mialas do dania juz pewnie znudzony tobą... kwestia czasu jak cie zostawi

Gość hihihahahaha
"on cie traktuje jak szmate" że co proszę? :D :D :D toś pojechała... może w twoim środowisku kobiety traktuje sie jak szmaty ale ja sie obracam w towarzystwie na poziomie, droga wiejska dziewczyno :D i nei jest znudzony - jestem artystką i doktorantką - mam znacznie więcej do zaoferowania swoją osobą niż taka wiejska dziewczyna jak ty, która ma do zaoferowania tylko swoją cipę :D taka jak ty każdy byłvby znudzony już po krótkim czasie, to fakt. I skąd pewnośc ze to on mnie zostawi kiedyś a nie ja jego? :D

Gość mlllll
Moj znajomy chodzil za raczke z dziewczyna, kiedy mial 13 lat. Dzis ma 25 i nadal z nia jest

Gość sadsasdfsf
i tak juz widze wasz bliski koniec!!!!

Gość ghnggbg
Ja jestem od 12 roku życia, a teraz jestem po studiach :P

eee.. góra kilka lat i umoczy kutasa w innej cipie.. z ciekawości.. ileż można ładować w jedną dziurę? :o znam kilka takich par... ciekawość zawsze bierze górę

Gość moi znajomi byli ze soba
od konca podstawówki, a teraz ( dorosle dzieci) sie rozwiedli> Czego ci oczywiscie nie zyczę.

Gość Boze ludzie ale jestescie
chamscy i wulgarni :-O dajcie dziewczynie spokoj. Jak ktos jest szczesliwy to trzeba go od razu zjechac :-O co za bydlo :-O biedni Polacy :-O

Dla mnie to chore...mlodosc jest po to, zeby sie porzadnie wyszalec. Potem nie dziwota, ze po 30-stce ciekawskie mezatki(ktore mialy tylko 1 partnera w przeciagu kilkunastu lat) chca poczuc innego kuta...

Gość fdgfhfgjgj
"on cie traktuje jak szmate" że co proszę? toś pojechała... może w twoim środowisku kobiety traktuje sie jak szmaty ale ja sie obracam w towarzystwie na poziomie, droga wiejska dziewczyno i nei jest znudzony - jestem artystką i doktorantką - mam znacznie więcej do zaoferowania swoją osobą niż taka wiejska dziewczyna jak ty, która ma do zaoferowania tylko swoją cipę taka jak ty każdy byłvby znudzony już po krótkim czasie, to fakt. I skąd pewnośc ze to on mnie zostawi kiedyś a nie ja jego? UUU TAKA WIELKA DOKTORNTKA NA POZIOMIE ZE HOHOHO A DAJE DUPSKA BEZ SLUBU TYLE LAT NICZYM BYDLE JAKIES, WSZAK ZWIERZATKA TEZ DO KOPULACJI NIE POTRZEBUJA PAPIERKA. i jeszcze chwali sie na forum kafeteria niewiadomo w sumie czym, bo co to, ze tyle lat dupska daje a zoną nie ejst i pewnie już nie będzie, bo przeruchana na setki sposobow, dala wszystko na tacy i facet juz na pewno sie z taką nie ożeni bo juz dawno znudzony. haha wielka zasrana doktorantka a siedzi na forum kafeteria nie wierze buhahaha i chwali sie ze daje dupska bez slubu 12 lat!!!!!!!!!!!!!!!

Gość belbok
hihihahahaha..........za 10 lat założysz temat,że chcesz spróbowac z innym seksu,bo tówj jest pierwszym i jak na razie jedynym lub ,że twój pierwszy i jedyny do tej pory ma kochankę,bo chciał spróbowac jak to jest z inną kobietą.

Gość erretrr
sam fakt, że do tej pory się z nią nie ożenił już dużo mówi... masz juz 26 lat :O żoną powinnaś już być kilka lat z takim stażem związku. a jestes wciąż tylko dziewczyną...

Gość bdbsvds
Ja mam 29 lat a z moim chłopakiem jestem od 13 roku życia :)

Gość lokismitokis
Nigdy bym nie chciała mieć jednego faceta w ciągu przezytych 26 lub 29 lat.

Gość lokismitokis
Takie związki można porównać do "kaziroctwa".Wychowują się jakby razem,znają siebie na wylot od szczeniecych lat.Absurd.

Gość precz z chorymi psychicznie
fdgfhfgjgj,jeżeli ty nie potrafisz zrozumieć że ktoś może lubić seks i akceptować swoją seksualność bez żadnych mentalno-religijnych ograniczeń to już twój problem. Tylko dlaczego jesteś taka wulgarna i prymitywna?

Gość znam ludzi...
którzy już byli ze sobą 14 roku życia i po 3 miesiącach po ślubie kobita się puściła z jakimś nowym który przyszedł do jej pracy i wzieli zaraz rozwód... znam też takich którzy od 12-13 roku życia są ze sobą i dzisiaj są małżeństwem już kolejnych z 8... różnie bywa - różne są przypadki i ludziska