Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfeferger

NIENAWIDZE PRACY NARZECZONEGO- INSTRUKTOR JAZDY

Polecane posty

Gość sdfeferger

Mój narzeczony ma 30 lat, ja 22. Kochamy się, jestesmy razem półtora roku, jestesmy zaręczeni. Jednak od początku ja się denerwuję, jestem zazdrosna , bo pracuje on jako instruktor jazdy.Ciągle pytam go co będzie jak na kurs rzyjdzie jakas piekna sexowna dziewczyna... To słyszę takie odpowiedzi: "Co ty chora jestes? takie rzeczy są karalne, kasia, opanuj sie, to tylko praca, ja mam nauczyc przepisow ruchu drogowego, odbębniam godziny i koniec" "nie interesuje mnie kto przychodzi na kurs, ja mam tylko nauczyc, ty jestes dla mnie najwazniejsza, ja juz jestem zakochany- w tobie, wiec zaufaj mi" " jesli ci to bardzo przeszkadza to powiem szefowi,żeby dawał mi wiecej uczniów niz uczennic, bo w sumie chłopaki jezdza lepiej, sa bardziej kumaci". Nie daje mi powodów do zazdrosci, a jako instruktor pracuje juz 3 lata i nigdy nie było żadnych ekscesów. mimo wszsystkko nie nawidze jego pracy!

Gość Asia1978
Tak intensywna zazdrość może zniszczyć Twój związek - zdajesz sobie z tego sprawę? W końcu sobie wykraczesz...

Gość lkjhgkooooo
i masz racje :classic_cool:

Gość Spacy___21
mam bardzo podobny problem. tylko ja mam jeszcze jeden problem. on jest bardzo daleko ode mnie. a w okol niego pelno dziewczyn. pelno. pelno kolezanek itd. ale ufam mu. i wiem ze jesli bede robic mu akcje to mnie zostawi bo tego nie wytrzyma bo nigdy nie dal mi powodow do zazdrosci.... takze ciesz sie z tego ze jestescie zareczeni, jestescie blisko siebie. i planujecie slub. ja takiego szczescia jeszcze nie mam

Gość Mój były kochanek...
To także instruktor jazdy. Aczkolwiek wyrwał mnie nie na nauce jazdy. Choć laski tutaj piszą co tacy wyprawiają.

masz nieźle zryty baniak. Mam nadzieję, że on zarucha jakąś młodą kursantkę (a teraz lato i połowa młodych cip w kieckach i bez majtek chodzi) i wreszcie się doczekasz swojej chorej zazdrości.

Gość Mój były kochanek...
Wiesz teraz to jeszcze może ok. Ale z czasem jak mu spowszedniejesz? A laski napalone, same będą się do niego dobierać. Mój jest 4 lata po ślubie. I niby byłam pierwsza za którą łaził.. ale kto go tam wie..

Gość kichanka
ja bym mu nie ufała... instruktorzy jazdy zawsze wykorzystują napalone małolaty

Gość sdfeferger
zawsze był wierny, kiedys chodzil z dziewczyna 3 lata i był wierny... nie jest jakims napaleńcem...wiele razy dzwoni do mnie jak z kims jezdzi... chciałam zakonczyc nasz związek z powodu jego pracy, ale ubłagał mnie i płakał,żebym z nim została...

Gość szukam nowooscii
ja raz jak przejezdzalam obok lasu to widzialam na na masce Lki instruktor kursantke posuwal

Gość szukam nowooscii
ja raz jak przejezdzalam obok lasu to widzialam na na masce Lki instruktor kursantke posuwal

Gość sdfeferger
wiem,że niektórzy mówią to specjalnie,żeby zdenerwowac.... ale w mojej miejscowosci z tego co wiem, to skupiają się raczej na nauce jazdy samochodem, nie wiem jak gdzieindziej...

Gość a czy ty przypadkiem nie jeste
@sdfeferger a czy ty przypadkiem "kasia" nie jestes z okolic piły????

Gość GHAH NIEBOszczkA(A) 666 JWWD!
I tak zdradzi Cię z czasem, albo Ty jego! Związek się wypali, lub atrakcyjniejszego partnera / partnerkę, któreś znajdzie! Miłość się wypali, system wartości zmieni und libido poróżni! Ktoś rozbije związek dla spermy, czy taj jajeczków, penisów, cycuszków, doopeczek, nóżek, lub dla kasiory!

Gość 242342
Oczywiście że Cię zdradzi lub zdradza. Znam jednego instruktora, to powiedział, że każdy jego kolega zalicza dziewczyny które się uczą jeździć.

Gość sdfeferger
nie, jestem z lubelskiego. Oboje mamy priorytety w zyciu te same... on juz swoj wiek ma... Za jakies 2 czy 3 lata chceilibysmy własną szkołę jazdy otworzyc... Po drugie chyba jakby mial zdradzic toby zdradzil...

Gość fsefew
3 lata i wierny :D hahaha. To ma być jakiś dowód? :) 3 lata to pikuś. Będziecie razem 10 lat, 15 lat, 20 lat, on będzie podtatusiały, a młode seksowne dziewczyny będą przed nim rozkładały nogi. To logiczne, że Cię zdradzi. I nie wierz w to, że gdyby chciał, to zdradziłby wszędzie. Okazja czyni złodzieja. On ma prace, w której zdradzi Cię na pewno.

Gość dgfhgnmm,dgm
odbiło Ci?? to tylko instruktor, każdy się stresuje, idzie robić prawko, chce zdać i ma w dupie z kim jeździ- ważne, zeb dobrze uczył i nie śmierdział. pohamuj swoją wyobraźnię koleżanko!

Gość klsfhskj
mnei jakos nikt nie zaliczyl, ani zadnej mojej kolezanki, kuzynki itd wiec 242342 nie pierdol glupot

Gość dgfhgnmm,dgm
on będzie podtatusiały, a młode seksowne dziewczyny będą przed nim rozkładały nogi chyba śnisz idioto

Gość lolikko
Poczytaj taki długi topik "Zakochałam się w swoim instruktorze". Młode dziewczyny spędzają długie godziny kilka centymetrów od doświadczonego, dominującego (w tej sytuacji) mężczyzny. Jak do tego jest przystojny to nie ma bata, żeby jakaś nie chciała go uwieść. A nie łudź się, że on przez całe życie będzie odmawiał.

a co on taki niewiadomo jaki przysojniacha jest ze myslisz ze kazda bedzie sie na niego napalac? z tego co piszesz to brzmi calkiem rozsadnie.

Gość dgfhgnmm,dgm
i ja nie znam nikogo kto by w ogóle flirtował chociażby z instruktorem- a sama znam młode laski - nikt nie miał takiego przypadku i o takim nie słyszał. kasia równie dobrze twój facet może robić ci wmówki, ze dajesz listonoszowi- no listonosz, chodzi po domach i pewno rucha ciągle.. eh dajcie spokój

Gość kittka33
Ty rób jak chcesz, ale ja chyba nie mogłabym być z facetem wykonującym taki zawód. Podobnie jak np. z jakąś osobowością telewizyjną czy gwiazdą muzyki. W niektórych zawodach zachowanie wierności jest niemożliwe.

Gość dgfhgnmm,dgm
a listonosz? może macie jakies doiświadczenia ha ha ha

Gość Mama.znów.w.ciąży
Mojej koleżanki narzeczony wpadł na pomysł, by zostać instruktorem jazdy. Skutecznie go od tego pomysłu oddaliła. :) Zna dziewczyna życie i wie, jak to by się skończyło.

wieksze prawdopodobienstwo ze znajdziesz sobie kochanka czy kochanke w biurze gdzie nie ma takiej presji (nauka jazdy jest stresujaca) i spedza sie raem o wiele wiecej czasu niz te 20 czy tam ile teraz jest przepisowych godzin do wyjezdzaenia plus jeszcze firmowe imprezy pod wplywem alkoholu. daj na luz.

Gość dgfhgnmm,dgm
popieram plenerową, daj sobie dziewczyno na wstrzymanie

Gość sdfeferger
Martwię się, ponieważ on mnie uczył jeździć i tak się poznaliśmy. Najpierw był tylko seks, ale zakochaliśmy się w sobie.