Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastka2911

POMOCY! ZIARNICA ZŁOŚLIWA!

Polecane posty

Witam, przepraszam, że tutaj, ale może tu ktoś mnie zobaczy:( Porszę o pomoc, bo juz po nocach nie śpie. Lekarz mnie olał, a w domu się ze mnie śmieją, że wymyślam sobie raka. A wiec chodzi o to, że jakies 2 tygodnie temu znalazłam u siebie powiększony węzeł chłonny pod pachą, wybrałam się do lekarza, a Pani doktor na to, że ona nci tu nie widzi i na odczpene dostała skierowanie na OB i mirfologie. W piątek pojawił sie kolejny węzeł na pachwinie. Więc przerażona poleciałam znów, tym razem do innego lekarza. Pan doktor powiedział, że rzeczywiście węzły są powiększone i przepisał mi leki ziołowe i przeciwzapalne(?!) Biore je już 5 dzień i nic... Do tego dzis poszłam z wynikami, okazało się, że wszystko jest w normie. Na węzły nawet nie spojrzał... znów usłyszałam, że mam się nie martwic i nadal brac leki, które mi przepisał... A aj przed chwilą znów wuczułam MINIMLANY węzełek w mioejscu węzłów nadobojczykowych Siostra i mama mówią, że nic nie czują...I sama nie wiem, może za baradzo macam i same wyskakują... a do tego od woczraj mam MEGA katar u ból gardło może ten jeden to od tego? Nparawdę już nie mam siły, węzły są ruchome, ale w ogóle nie bolą