Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Jutro jadę nad jeziorko i będę się opałał nad nim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Weźcie dziewuchy przyjedźcie, będziecie miały na co patrzeć ;) No takie ciacho jestem, nawet nie wiecie :P No ale musi być taka pogoda jak dziś. Że też mi się tak późno przypomniało o nim bo może już dziś bym jak czekolada wyglądał :P

Gość usiasiusia hopsasa
nie zapomnij sie potem maślanką nasmarowac:D

Gość Agusiaaaa a
Koperek, daj fotę twarzy, bo jak masz brzydką, to nawet mięśnie nie pomogą :)

Gość Martynka212
Tlo zdjecia beznadziejne = wystroj mieszkania kiepski = pochodzisz z klasy robotniczej i na forum starasz sie dowartosciowac. Poza tym pewnie nie ma o czym z Toba rozmawiac, no chyba, ze o silce i Twoich miesniach. Zanudzisz kobiete na smierc.

Gość Agusiaaaa a
nie dałabym ci buzi, bo jesteś głupi (twoje posty i reddsy japkowe)... odstręcza mnie taki infantylizm i głupota

Gość Martynka212
Dokładnie, poza tym jaką inteligencją musi dysponować facet, który pokazuje się bez koszulki na publicznym forum? Zachowanie naprawdę zakompleksionej osoby. A ciało, jeśli nie idzie w parze z odpowiednio ukształtowaną psychiką, jak i poczuciem własnej wartości jest zupełnie nic niewarte, Ty wręcz odpychasz :o

Gość hanama
wezcie pod uwage ,ze to jest chory gość a te foty nie sa jego,on sie tu lansuje od dawna pod różnymi nickami,wkleja foty przewaznie przystojniaków i lansuje się jako twardziel ,albo romantyk,albo miłosnik kotów ,zalezy co jest na topie ,ty jestes chory kolego i idz sie leczyć

Gość usiasiusia hopsasa
koperku kochany,nie martw sie,ja doceniam Twoje poczucie humoru:D

Gość Ellllkaaa
Myślę, że to jego fota, ale... Odstrasza mnie jego debilizm, rzeczywiście, fakt, że wkleja foty bez koszulki, ehhhhh... Idiota...

Gość hanama
a ja myślę ,że ty sam się podszywasz pod siebie aby uwiarygodnić coś co jest wielką ściemą i to w tak żałosny sposób to robisz ,ze chyba dzieci z przedszkola by sie nie nabrały

Gość józekf
slaba chata? To mojej nie widzieliscie drzwi z PRL jeszcze orginalne z wybudowania wierzowca w 1985

Gość usiasiusia hopsasa
wierzowca???? chyba wierzofca chciałeś napisac?:D