Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość big bauch

Jak zrzucić sadło z brzucha?

Polecane posty

Gość big bauch

Robię codziennie brzuszki i inne ćwiczenia, skaczę na skakance, przestałam żreć słodycze, a sadło nadal jest :( Czuję, że od tych brzuszków już mi się jakieś tam mięśnie wyrobiły, ale one są POD tym sadłem. Co zrobić?

Gość ;P:P:P:P
Trzeba biegać i nie żreć na 3h przed spaniem oraz zerzreć coś kalorycznego w dużych ilościach do pół godziny po przebudzeniu Tak by był to najważniejszy posiłek dnia.

Gość monisssssssskaaa
Tez mialam taki problem, ale znalazlam swietne cwiczenia i mam plaski jak deska!!!!:)

Gość big bauch
jakie ćwiczenia?

Gość monisssssssskaaa
Wpisz w google 6 weidera, to 6 tygodniowy zestaw cwiczen, ale efekty widac juz wczesniej. Tylko musisz wykonywac je dokladnie z instrukcja.

Gość bycmozebycmoze
6 weidera nie zrzuci sadła! prosze was! Na sadło aeroby czyli bieganie, skakanka, rower, marsze itp. Jeszcze zalezy jakie to sadło jesli bardzo duze to weidera nic nie da.

same cwiczenia gowno ci dadza bo pod warstwa tluszczu zrobia ci sie miesnie. zeby wyszczuplic talie musisz odstawic weglowodany i to konkretnie - jedna kromka chleba dziennie np albo mala porcja ryzu i zadnych innych!

no ok ale ja nie chce tutaj proponowac jakiejs konkretnej i idealnej diety. nawet jak je slodycze i tluszcz a odstawi weglowodany to od razu widac roznice, weglowodany odkladaja sie w tkance tluszczowej a bialka w miesniach, a pozniej niech sobie sama dopasowuje co jeszcze powinna a czego nie powinna jesc

Gość ewewewer
ja polecam diete ok. 1700 kcal, b. skuteczna

Gość Log me in, Log me out...
może dorzuć jakiś suplement na spalanie... osobiście uważam że karnityne jest bardzo słaba (o ile w ogóle działa), dlatego jestem zwolennikiem brania mocniejszych - np. coś z efedrynom, choć nie wiem czy takie jeszcze można kupić, czy są legalne, kiedyś była ThermaPro z efedryną naprawdę bardzo mocne i spalało tłuszcz, a teraz też jest Thermalpro ale inny skład, bez efedryny, ale zdaje się że nadal mocne, więc może to ...

Gość MAGlCZKA
Ja jadłam na poziopmie 1400-1600kcal, do tego trenowałam, z czego 3/4 ćwiczeń na okolice i sam brzuch. Do tego tabletki slimcea, dzięki czemu łatwiej mieściłam się w tym przedziale kalorycznym, bo nie podjadałam.