Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jaki tytul nadac

jak przekonac faceta aby wynajal mi pokoj by mi pomogl

Polecane posty

witam mam prace troche dalej i nie moge do niej wrocic poniewaz nie stac mnie na wynajem wczesniej wynajmowalam i spotykalismy sie u mnie, jeszcze wczesniej troche mieszkalam u niego ( ale to byl np tylko 1 tydzien jak mnie zaprosil na wakacje ) u mnie sytuacja sie zmienila bo teraz mam mieszkanie na utrzymaniu i nie dam rady utrzymywac 2. My jako tako para taka nie jestesmy, bylismy, byly plany , mam 28 lat, spotykamy sie tylko wtedy kiedy mu sie podoba... ale problem w tym , ze choc na 1 mies. potrzebuje czegos tanszego ... a on moglby mi pomoc on ma dom, bardzo stary zniszczony, on sam nie ma kasy nie pracuje... ale ma polowe domu po ojcu , 2 polowa do siostry nalezy . i na gorze sobie on mieszka ... ma 4 pokoje... i on sam ... i byloby wiadome ze ja spalabym z nim w lozku , wiec nie dawalby mi dodatkowego lozka ... nawet zaproponowalam ze zaplace ... ale problem tkwo w jego matce, ze ona nie chce... ja jej nie pytalam ale to typ taki wredny wszedzie wsadzala nos , ona zostawila jego ojca i wyjechala , a teraz tam sie rzadzi ..... co jak mam mu powiedziec ze jest jedyna nadzieja by pomogl choc na pierwszy miesiac .... bo on sobie widzi to tak ... ja sobie znajde tam pokoj i on bedzie do mnie przychodzil ... ale to bylo kiedys ... ayeraz nie moge sobie na to pozwolic, do jego siostry przychodzi facet, a ja nie moge , on oczekuje ode mnie sexu , a nie chce pomoc, ja jestem bez nalogow, spokojna dbajaca o porzadek dziewczyna

Gość phiiiiiiiiiiii
Znajdź sobie jakiś tani pokój, a jego zostaw. Po co ci on jak nie może na niego liczyc? A jeszcze matka cie nie lubi.

Gość fewfhinwe
podsumujmy....koles dyma cie kiedy mu sie zachce, ale nie mozesz u niego przekimac pare tygodni? haha frajerka jestes :D

Gość sadsadadsa
moze jakies kroopki? przecinki? kuzwa nie rozumiem co tam ejst napisane.

Gość SpąSor4u
Witam Panie, ja lat 30, zadbany, przystojny, finansowo niezalezny poszukuje jej, lat 20-35 bym mogl ja finansowo wesprzec. Wszelkie oferty prosze zostawiac w tymze watku.

Gość gvugvuy
SpąSor4u - skad jestes? to wazne:)

Mieszkanie mozna wynajac wszedzie - palce po mapie :) - ale jesli takie wazne, to Wielkopolska.

heheh latwo tak mowic , ale mam na utrzymaniu mieskzanie jedno 1 tys miesiecznie!!!!!!!! moje rodzinne , nie wynajme go bo to male miasteczko , a pracy nie ma , nie moge tu znalesc , a juz dawno bym sobie w tym miescie co mam prace wynajela, ale tak 600 zl za wynajem , 100 bilet miesieczny , dojazd 100zl raz na miesiac do domu i zaopiekowac sie grobem , i jedzenie ... to ile ja bym musiala zarabiac !!!! a koles siedzi z wolna gora i nie chce pomoc!! przykro mi , a narzeka ze jak mu zle biednie itp