Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morning_Detox777

obsesja by ciagle byc czysta przed sexem :(

Polecane posty

Gość Morning_Detox777

hej nie wiem czy to problem czy nie, ale na bank cierpi na tym moje zycie sexualne (i mojego partnera) czesto po calym dniu w pracy gdy wracam do domu i np. mamy sytuacje gdzie oboje jestesmy podnieceni i fajnie by bylo cos zaczac... a musze isc wziac prysznic:( czuje sie brudna chociaz mam zawod siedzacy w biurze i nie mam jak sie mega spocic czy ubrudzic ... moj maz uwielbia sex oralny i caly czas mam wrazenie ze musze byc tam czysciutka i pachnaca a bawet jak jest to szybki sex to ja MUSZE byc czysta :( i to samo z porannym sexem czuje sie spocona i fuj.. a szybki prysznic czesto tlumi we mnie podniecenie i nagle zaczynam byc niesmiala i nie tak otwarta... nie wiem jak rozgryzc to :(

Gość Morning_Detox777
przepraszam za bledy, pisze mega szybko w pracy (tak po kryjomu zeby nikt nie zauwazyl, i nie mam czasu na sprawdzanie literowek ;))

Gość Morning_Detox777
a wy tak nie macie ze podmywacie sie przez sexem?

Gość taka ona*
Nie widzę w tym nic dziwnego . Ja przed każdym sexem musze najpierw iśc pod prysznic i mój mąż rownież. Nie wyobrażam sobie sexu po całym dniu pracy bez prysznica:O

Ja rowniez uwielbiam byc czysta, i jak mam planowany sex to sie zawsze do tego przygotowuje, no ale bez przesady....jak mi sie trafia spontan na miescie to nie mysle tylko o tym zeby sie umyc ;) Przeciez przed wyjsciem tez sie mylam, wiec chyba za 2 godziny nie jestem strasznie brudna ;)

Gość Morning_Detox777
okej czyli nie jestem jakas 'inna' juz myslalam ze pruderia przeze mnie przemawia ;)

Gość Morning_Detox777
no ale ja wlasnie mowie albo po calym dniu albo np z samego rana jak sie budzimy... wtedy moj maz ma ogromna ochote a ja go odpycham bo mowie ze spocona jestem :(

Gość Morning_Detox777
oki:) pocieszylyscie mnie dziewczyny

Gość taka ona*
Owszem bywa czasami spontaniczny sex w plenerze i nie myślę wtedy by szukać prysznica;)

Ja też wolę być czysty. Nie widzę nic złego w Twoim zachowaniu. To raczej przejaw troski o partnera. Chcesz żeby jemu było wygodnie i przyjemnie a Ty nie będziesz dzięki temu czuć się skrępowana.

Gość taka ona*
Ale generalnie jeżeli jest taka możliwość to najpierw prysznic potem sex

Gość a ja kiedys to
wylizałem kiedyś moją żonę po całym dniu bo nam przyszła nagle ochota, nie była tam super pachnąca ale mnie to nie brzydziło i szybko doprowadziłem ją językiem do orgazmu :P