Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasixa xd

co na wyjscie ze szpitala dla dziecka urodzonego pod koniec wrzesnia??

Polecane posty

Gość kasixa xd

tak jak w temacie dziewczyny, chodzi mi głównie czy kupować kombinezon na wyjscie ze szpitala czy co?

WRZESIEN hmm ja bym kupila polarowy kombinezon i wziełabym tez jakis dresik bo te koncowki wrzesnia raz sa cieple a raz zimne ;)

Witam :) Ja rodzilam koncem wrzesnia 2011 wyszlismy poczatkiem pazdziernika bylo bardzo cieplo my wychodzilismy ubrani na krotki rekaw a Gracjan body z krotkim rekawkiem kaftanik skarpeteczki i spiochy i nakryty polarowym kocykiem oraz bawelniana czapeczka :) To byla chwila ze szpitala do samochodu i z samochodu do domu :) Pierwszy spacerek po 2 tygodniach od urodzenia gdyz tydzien spedzilismy w szpitalu. Powodzenia :)

Gość inTime84
jak ty chcesz we wrzesniu ubrac dziecko w kombinezon to co bedziesz mu zakladala w zimie? nie przesadzaj. we wrzesniu nie bedzie mrozow.moze byc chlodniej ale bez przesady.ja mam termin na poczatek pazdziernika i kupilam taka bawelniana cieplejsza ,nie wiem jak to nazwac...bluza czy kurteczka.ja mam cos w tym stylu http://allegro.pl/babaluno-ocieplana-puchata-kurteczka-baba-56-i2457288660.html

Kombinezon nawet pod koniec września to wg mnie przesada :) Ja rodziłam 8 września,wyszłam 13 września.Było ponad 20 stopni. Ubrałam w body,kaftanik,śpiochy i bawełniana czapeczka.Przykryty cienkim kocem a na buzi pieluszka. To że mam tak ubrać dziecko zadecydowała położna.

Gość kasixa xd
dzieki dziewczyny ;)

Gość kolejna nawiedzona
Lipiec jest,a ta już kurwa musi wiedziec jak ma we wrześniu ubrać noworotka. Jak ci napisza kombinezon,a wrzesien bedzie taki jak w ub roku, 15-20 na plusie to co zrobisz?

Gość kolejna nawiedzona
NoworoDka*