Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nic mi nie trzeba

Juz nigdy a mowili nigdy nie mow nigdy

Polecane posty

Nie dotkne jej reki, tak cieplej i kochanej, nigdy mnie nie pocaluje na dobranoc i nie powie jak mnie kocha.Odeszla daleko moge tylko do niej mowic i pisac, wyslalem listy do niej, ale bez odpowiedzi.Kocham tak bardzo, nigdy jej nie zobacze, ludzie sa pustymi stworzeniami, nasz pies tez przestal jesc, nie ma juz domu, bez niej nic nie ma.

Gość zydy hahahahahah
no nie ma:( nowa trzeba:( nowy mlodszy model sobie zalatw;) polecam.:)

Moj cenny SKARB odszedl, szukam jej wszedzie, w jej ubraniach, nawet szklankach ktore leza w zlewie, nikt mi jej nie zastapi.Zawsze byla szczera a to ja zabilo.Byla CUDEM.WY Ludzie ja zabiliscie.

Ona byla moim CUDEM, zawsze jej to mowilem, mowilem codziennie jak ja KOCHAM i odeszla.Wy ludzie sprawy sobie nie zdajecie z tego co macie.Ja docenialem ja zawsze i wszedzie.

Gość kaniabrudny
co?

Gość zydy hahahahahah
jak to co? zydy zydy zydy! zydowki!!! on kocha zydowke!! jakie to straszne i zarazem brutalne!

Byla CZLOWIEKIEM!!!Myslalem, ze mnie to nie spotka, teraz nie mam nic, nic, nasz dom i wszystko co w nim bylo bez niej nie ma znaczenia.Bylem dzis u Niej pierwszy raz.Doceniajcie co macie.

Gość zydy hahahahahah
jak zydowka u ciebie mieszka to jak u niej byles dzisiaj pierwszy raz? w auschwitz byles? spodobalo sie zydowce? no nic nowego

Kazda religia jest dobra.Mi i Mojej KOCHANEJ nikt nie przeszkadzal.Siedze i placze kiedy patrze nawet na jej slonecznik ktory zostal w jej miseczce, nawet nie potrafie wyrzucic, nic nie potrafie zrobic

Mi zabrano ZONE...Ludzie sa ludzmi, tak jak kazda rasa psa, czasem troche inna, ale zawsze psia.Nawet pies od psa rozni sie, tak tez CZLOWIEK.Nawet pies bedzie plakal za panem czy PANIA.