Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy chabrra

co myślicie o takim tekście faceta

Polecane posty

Gość oczy chabrra

pracuję jak projektant i wykańczam mieszkanie klientowi który obecnie jest w innym miescie, przesłałam mu na maila 50 zdjęć i nie wiedziałam że na jednym zdjęciu niechcąco widać mnie w lustrze bo się odbilam a on mi odpisał że chciałby żebym się więcej uśmiechała i nie była taka poważna podczas robienia tego projektu,ponieważ wesoła mina podczas pracy itd bla bla nie wiedziałam o co mu chodzi , dopiero później zauwazyłam że widać mnie na odbiciu jednym ze zdjęć, musiał mnie wypatrzeć spośród tylu fot co sądzicie o takiej odpowiedzi ? i co odpisać

Gość UHFEJ
TO JEST MOLESTOWANIE,SKIERUJ SPRAWE DO SĄDU

przesadzacie facet chcial byc mily nie widze w tym podtekstu, ale moze dlatego ze sama obracam sie w gronie ekstrawertycznych ludzi, ktorzy nie maja problemu zeby zagadywac

Gość samasamiuska
TO JEST MOLESTOWANIE !!!

Gość dzgfsfdfg
hehe, wesoły. a musisz odpisytywać? ja bym napisała prawdę, że nie zauważyłaś i że gratulujesz spostrzegawczości, ale niech projekt skomentuje:P

Gość oczy.chabrra
molestowanie, serio ?

Gość oczy.chabrra
dzgfsfdfg- ogladałam z 10 razy te zdjęcia i nie zauważyłam, trzeba na pewno sie przypatrzeć a zresztą uwagę przykuwa wystrój pokoju na całośc tylko w rogu jest lustro gdzie w rogu mnie widać

Gość tak się zastanawiam....
ja bym nic nie odpisala, nie wiem po co cchesz mu odpisac.

Gość TakaJednaDuża
ja umówiłabym się z nim na seks :classic_cool:

Gość Może wstyd dla dziecinnych
oj tam przesadzasz... byc może mu sie spodobalaś ale nie widze w tym żadnego podtekstu seksualnego poprostu mu noc nie odpisuj i juz jesli nie chcesz

Gość TakaJednaDuża
popieram wpogonizamarzeniami:classic_cool:

Gość oczy.chabrra 1
jak narazie nic nie odpisałam bo mnie to zbiło bo przecież co mam napisać ? że będę się usmiechać teraz i sie poprawię ? :D dlaczego ktos cały czas mi hasłuje nik ? jaki ma w tym cel ?

Gość jestem zniesmaczony
projektantka wnetrz zakłada topa na kafe ,bo ja klient w lustrze wypatrzył i nie wie jak ma to ugryżć.........no kurwa,żenada jakiej dawno nie widziałem

Gość oczy.chabrra 1
a ty myslisz że projektnatka wnetrz to jakas bogini która zna odpowiedzi na wszystkie pytania ?

Gość jestem zniesmaczony
nie,ale takie pytania zadaje nastolatka,która sie podjarał,bo ja starszy kolega zagaił,a nie dorosła(chyba)kobieta

Gość wypowiadam się .....
jeśli już musisz odpisać to napisz w miłym przyjacielskim tonie tak jak już ktoś tutaj wyżej pisał że gratulujesz spostrzegawczości i postarasz się więcej uśmiechać to wszystko a następnie zapytaj co sądzi o Twoim projekcie czy przewiduje jakieś zmiany czy to co zaprezentowałaś mu się podoba na pewno nie jest to z faceta strony żadne molestowanie ...

Gość oczy.chabrra 1
chyba jestes juz starszym czlowiekiem i zwyczajnie życie juz cię nie podnieca

Gość gęgający gołąb
odpisz tak: " Drogi Panie, cieszę się, że zauważył mnie Pan w lustrze. Jeśli to Pana ta szczególnie zainteresowało, to mogę zrobić więcej swoich zdjęć w lustrze - lubię się przebierać, zakładać niegrzeczne ciuszki. Sesje przed lustrem to nie jedyna rzecz na jaką mnie stać, potrafię dużo więcej. Zabawa z pejczem też nie jest mi obca, choć chciała bym aby ktoś pomógł mnie nich wychłostać, co Pan na to ? Zgodzi się Pan abym, była Pana niegrzeczną kotką ? mrr"

Gość facet chcial byc po
prostu mily ... nie kazdy zlecajacy projekt musi byc starym, zgorzkniałym biznesmenem ;/

Gość oczy.chabrra 1
mozna tez odpisać żartem :D ale bez przesady

Gość tez dzieczyna...........
jezeli chcesz byc szanowana w swoim zawodzie to odpowiedz profesjonalnie. Absolutnie nie pisz nic na temat usmiechow, bedziesz sie starac czy nie, to nie twoj ojciec zeby cie wychowywal i juz to widze jakby facetowi, projektantowi takie komentarze popuszczal. Zignoruj barana bo widac ze glupi jak but. I napisz zwyczajnie jeszcze raz, ze szczegolowy komentarz na temat projektu bylby bardzo pomocny zeby go zakonczyc w cazsie i budzecie.

Gość oczy.chabrra 1
masz rację raczej

Gość hrtuolk
pewnie mu sie spodobalas i chcial byc mily dla Ciebie, to byl taki haczyk.. czekal na okazje i ją wykorzystal :)

Gość oczy.chabrra 1
ale w lustrze nie byłam uśmiechnieta to fakt :D nawet nie wiedziałam że sie odbiłam gdybym pozowała do zdjęcia to bym sie uśmiechnęła a on mi mówi że wykonuje jego projekt bez usmiechu na twarzy :D trochę mnie to zdziwiło

Gość gegajacy golab
tez dzieczyna...........: typowe polskie ponuractwo, też chciał zażartować, a ta "zignoruj barana", potem się dziwić, że ludzie są zamknięci i niechętnie się do innych odzywają - jak kilka razy się natrafi na taką "tez dzieczyna...........", to odechciewa się... i pewnie, że facet z facetem rozmawia inaczej - i co z tego ? w ogóle ludzie z różną osobowością rozmawiają ze sobą w różny sposób ? no i co z tego ? każdy ma wdg. ciebie rozmawiać w taki sam poważny sposób ? żal taki ludzich... i tych co muszą znosić ich humorki...

Gość liillaaa
odpisz cos w zartobliwym tonie bez podtekstu sexsualnego, a jak ci sie nie chce to olej to.I tyle.klopot z glowy,jezuuuu jak ja bym chciala miec takiego problemy.

Gość ___ON___
liillaaa a ty czemu jeszcze nie śpisz?

Gość liillaaa
bo u mnie dopiero 19 byla,