Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIe podam imienia bo go nie ma

Straszny ból po seksie.

Polecane posty

Hej. Mam pytanie do Pań. Czasem po seksie, rzadko ale jednak mam okropne bule brzucha. Takie skurcze jak do porodu ( wiem bo rodziłam). Leże i nie mogę oddychać, nie mogę nawet wstać. Chowam się wtedy przed mężem w łazience ( atak mam średnio 5 minut po stosunku) i leże na podłodzę nie mogąc wstać. Mija po 10-15 minutach. Nie wyczyniam żadnych ekscesów czy wygibasów. Normalny seks. Ginekolog nie wiem czemu tak-ot porada specjalisty. Czy któraś z Was ma takie coś? Inga

Sorry za błąd.".... Bóle brzucha"

A jakieś badania ten konował zrobił? Idź do innego lekarza. I nie chowaj się przed mężem. Gdyby Ci się pogorszyło to udzieli Ci pomocy. :) Albo jedźcie od razu na ostry dyżur ginekologiczny. Tam przynajmniej jakaś badania zrobią.

Gość lajkhxdgg
1. Dlaczego się chowasz przed mężem? :O 2. Idź do innego lekarza.

Gość doświadczony przez życie
Chyba twój mą za bardzo cię pompuje. Musisz go poprosić, by ustawił mniejsze ciśnienie na kompresorze.

NIe byłam u innego. Mam tak, może 2 razy do roku, ale dziwi mnie i martwi to w ogóle. Raz mu powiedziałam co się ze mną dzieje, ale prawie umarł ze strachu. Jak miałam tak pierwszy raz to się bałam, ale za drugim juz wiedziałam ,że przejdzie. Byłam u ponoć dobrego specjalisty, zapłaciłam 150 za wizytę i dowiedziałam się " nie wiem";)

Dośiwadczony może Twój mąż Cię mocno pompuje, mój jest ok;)