Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zona1234

jak znalezc kochanke meza. On mnie zdradza.

Polecane posty

Prosze o rade. Odkrylam,ze maz ma romans. Twierdzi,ze tylko wirtualny,ze nic ich nie laczy. Nie wierze mu. Widzialam zdjecia,ktore mu przyslala,takich zdjec nie wysyla sie gdzie popadnie.On mowi,ze zna ja 2 lata,nie wierze ze tylko sobie pisali. Wiem,ze mial drugi telefon,ktory szybko zlikwidowal ze strachu. Sprawdzilam mu nawigacje i co ? Spotykal sie z nia. Usunal wszystko po czym moglabym ja znalezc,mowi mi ze juz sie z nia nie kontaktuje. Sprawdze mu jeszcze biling telefoniczny,ale nie wiem czy cos tam znajde,bo mial przeciez dwa. Jak mam znalezc te suke?

Gość levik 92
po co ci suka.. masz psa, to z nim załatwiaj swoje porachunki

Gość o zgrozo
i co zrobisz jak znajdziesz? pomyśl nad tym

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to on cie zdradza, a nie kochanka. ona ci niczego nie obiecywala.

Gość blyskotka123
Największym wrogiem kobiety jest druga kobieta. Chłop zdradził, a ta głupia zamiast wziąć się za niego to będzie kochanki szukać... Czemuż te baby są tak głupie?

Gość paulinkaasd
Współczuję ci a ja probowalbym ja znaleźć i dała bym jej w ryj napewno wiedziała że on ma żonę suka

Gość adadadaaaa
sprawdz bilingi, przetrzep jego papiery, moze zostawil jakis slad, skrzynke mailowa,

Gość knmjkbk
pozwol by poczul sie pewnie, udawaj , ze nic nie widzisz, graj dobra zonke. Mow, ze mu wierzysz itp i udawaj tak. Wtedy jego czujnosc sie oslabi. Bedzie myslal, ze ma Cie w garsci, a Ty zaczniesz dzialania. Telefon przejrzyj gdy np pojdzie sie kapac, poczte email. Ja stosowalam taka taktyke, zadzialalo.

Gość kasaa
Wiem że jej nieznosisz ale pomyśl,czemu ona jest winna?Może nawet nie wie ze on kogoś ma ,bo ją też okłamuje...powinnaś największe pretensje mieć do swojego faceta

Gość adadadaaaa
knmjkbk dobre dzialanie!zgadzam sie z tym

Gość knmjkbk
Ja uwazam, ze winni sa oboje. Facet ktory ma zone nie powinien latac za innymi babami. Kobieta szanujaca sie nie powinna brac sie za zonatego faceta.

Gość kggjj
Odejdz od niego to zwykły kretacz..