Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fita-a

czy powiedziec obecnwmu partnerowi że jestem bi???

Polecane posty

Gość fita-a

hej Mam duzy dylemat mam 25 lat i byłam w zwiazku z kobiet 1,5 roku. Obecnie jestem z facetem bardzo mi na nim zależy. I nie wiem czy mu powiedziec ,że byłam z kobieta. Prosze o rady. Ukryc to? nie wiem jak zareaguje

Gość fita-a
on ma dosyc liberalne poglady. A co raz bardziej gryza mnie wyrzuty sumienia. Boje sie ze tez bede miala ochote na kobiete w trakcie zwiazku. Przechlapane maja bisexy ;)

skoro z niego liberał, to tym bardziej nie masz się czego obawiać, no chyba, że to jakieś czcze deklaracje z jego strony. Z drugiej strony możesz mu narobić nadzieje na trójkąt z drugą kobietą. Nie ma chyba faceta, który nie marzyłby o czymś takim.

masz 2 wyjścia :P 1. powiesz mu :) i tutaj 2 możliwości a) ucieszy się i skorzystacie na tym oboje b) wkurzy sie i bedzie zły, zazdrosny o koleżanki i wgl 2. nie powiesz mu i będizesz mogła z innymi dziewczynami bez podejrzeń :D prwaie każda jest BI w jakimś stopniu :) moja np. ciągle mówi o 2 kobiecie ^^ ja sie zgadzam, ale na ładną jakąś :P a ona zbyt ładnej nie bo sie boi i zazdrosna :D

Ja bym nie mówiła. Faceci nie lubia by ich wypytywac o ich eks, to my tez nie musimy sie ze wszystkiego zwierzac ;)

Gość fit-a
mam wyrzuty sumienia bo ja myłam z kobieta w zwiazku aż 1.5 roku. Bardzo ja kochałam i zawsze bedzie dla mnie wazną osoba. Gdyby to byl tylko seks od czasu do czasu to bym nie miała wyrzutów. A związek to inna sprawa. A swoja droga seks z nia był boski ;((((((((((

Ja jestem mezatka od 9 lat i jestem bi.....moj maz wie....nawet mi mowi ze jakbym chciala to moje jakas laske do domu przyprowadzic, ale jeszcze sie nie odwazylam ;) On by chcial trojkat, a ja ladniutka kobietke tylko dla siebie ;)

Gość fit-a
dzieki za opinie :) mozliwe ze mi nie uwierzy. Nie wygladam na less czy bi hehe.

Gość __violet__
Jestem bi i nigdy nie związałabym się z facetem, który potraktowałby to stereotypowo. Ludzie, bi naprawdę nie oznacza automatycznie skłonności do trójkątów! Dla mnie np. oznacza, że płeć nie ma znaczenia, liczy się człowiek. Nie potępiam par, które korzystają z biseksualności partnerki/partnera ale dla niektórych krzywdzące jest takie generalizowanie w jedną stronę..

Ja bym chciał coś takiego usłyszeć od swojej kobiety że ona jest bi. Kiedyś marzył mi się trójkacik 2k+1m. Teraz wystarczyło by mi gdybym mógł tylko popatrzeć na moją kobietę i jej koleżankę. Niestety ona nie jest bi choć mówi że chciała by spróbować jak to jest z kobietą tylko do tego potrzebna jest chętna koleżanka i dobre winko :)

Gość pappapkk
a na czym poolegają te wyrzuty sumienia , bo nie ogarniam z bardzo , czym siętak b=gryziesz ?

Gość fita-a
witam wszystkich powiedziałam mu o byłej partnerce. Na poczatku stał wryty nie wiedział co powiedzieć im dłużej tak stał tym bardziej utwierdzałam sie w przekonaniu ,że to był bład. Rozmowa było średnio przyjemna ogólnie żałuje ,że powiedziałam.Cieżko mu było uwierzyć bo cytuje " jesteś za kobieca i za seksowana na lesbijke". Potem jednak uznał ,że cieżko mu to strawić i wyszedł z mieszkania. ;((((((

Gość pappapkk
spoko , faceta zaskoczyłaś i tyle , nie wie co o tym myśleć ,a ten twój to jaki ,może jakiś tradycjonalista ? no wiesz , wychoanie polsko-katolickie ?

Gość fita-a
żaden tradycjonalista bardziej bym powiedziala ,że zaborczy. Obawiam sie ,że może odejsć odemnie a co gorsze zrobi mi opinie. Mam bardzo dobrą pracę wiem ,że to jest moja sprawa z kim sypiam i jestem. Ale obawiam się zemsty on potrafi taki być.

Gość pappapkk
dziwne to nie znasz gościa i mu to mówiszx , a włąściwie po c o to zrobiłaś ? bo nie rozumiem do końca ?

Gość fita-a
no jak nie znam gościa. To jest moj facet jestesmy razem byłam z kobieta przed nim 1.5 roku. miałam wyrzuty sumiania bo zatajałam biseksualizm i fakt ,że mnie kobiety pociągają. Dlatego pwoiedziałam i teraz dopiero po jego reakcji moge wiedziec jakie beda konsekwencje.

Gość pappapkk
no i co z tego , że cie pociągaja ? co to za powód do wyrzutów sumienia ? ale nie bój nic , zaskoczyłaś go i tyle wiesz, troche urazona męska ambicja , coś na zasadzie :to jakaś kobieta jest lepsza ode mnie ? przejdzie mu :P

Gość Fliflafvunia
Ja mojemu powiedzialam. To wazna rzecz, a ja chcialam byc z nim szczera. Z tym, ze ja nie jestem z tych bi, ktore musza sypiac z kobietami i facetami naraz. Ja jestem model "albo albo" i nienawidze trojkatow

Gość Fliflafvunia
Aha, moj tak jakby to olal.

Gość fita-a
Powiem tak lepiej w łożku jest mi z kobietami seks jest kosmiczny. Ale tylko w związku z facetem czuje stabilizacje i bezpieczeństwo. Nie chce trójkątów ale też obawiam się ,że moge tesknic za kobieta. Ty tez tak masz?

Gość Fliflafvunia
To bylo do mnie pytanie? To nie mam. Ja nie widze wiekszej roznicy poza powiedzmy technicznymi :) Lubie silne wladcze kobiety i silnych facetow :D

Gość fita-a
Silne władcze takie męskie ?? z wygladu?

Gość vcxvzxcxczxz
@Niebiesko zieIona..! __violet__ Nikt tego nie generalizuje - ale zwiazek to sztuka dzielenia sie wszystkim :-) Zreszta moim zdaniem jesli dziewczyna jest bi - powinna albo o tym powiedziec, i ustalic zasady spotkan z innymi dziewczynami albo po prostu sie nie spotykac. Najbardziej nie lubie dziewczyn, co same sobie nie zaluja, ale od partnera to wymagaja. Nie wszystkim przeszkadza spotykanie sie z innymi, ale lepiej powiedziec partnerowi, bo najgorsze jesli on np. nie bedzie sie spotykal i sam straci, a Ty bedziesz go oszukiwala.

Gość anonimowyyyy
Nie chce mi się czytać tego wszystkiego, ale już po temacie mówię, że powiedzieć. Daj mu szansę zdecydować. Ja bym nie chciał mieć nic wspólnego z takimi ludźmi jak ty. Do tego takie dziwadła powinny mieć zabronione posiadanie dzieci. Czyli, że jak coś się odwidzi to dzieci zostają z ojcem, a nie przy zboczonej matce. Ludzie o częściowych skłonnościach homo powinni być traktowani tak jak homoseksualiści, bo nigdy nie wiadomo jaką krzywdę umysłowi dziecka mogą zrobić. Dorosły sobie poradzi, ale dziecko będzie mieć zaburzony obraz rzeczywistości. Nigdy na żonę żadnej bi, homo czy innego dziwadła, np. po operacji zmiany płci. Jestem na nie!

Gość fit-a
do anonimowyyy Jestes prymitywem jezeli sadzisz ze dobrze mi z biseksualizmem wolała bym byc juz nawet homo . Bo to co siedzi w mojej głowie wieczne rozerwanie jest okropnym i raniacym uczuciem. Dzieci nie zamierzam mieć. A ciekawa jestem jakbys zareagował jak Twoje dziecko kiedys oznajmi Ci ,że jest homo. Z takim nastawieniem powodzenia.

Gość hiperstart
zastanawia mnie jak wygląda seks między kobietami - bo pieszczoty i miłość francuska to rozumiem ale taka normalna penetracja to tylko dildo...