Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SaveHerSomeday

KONIEC!!! Daje sobie MIESIAC na DZIEWCZYNE!!!

Polecane posty

Gość SaveHerSomeday

Od zaraz Mam 21 lat, pochodze z dobrej rodziny, mam sporo zainteresowan:) Mam charakter skrytego faceta dlaczego mialem w zyciu tylko jedna dziewczyne pare lat temu. Przez to ze studiowalem w kalifornii to mam dosyc malo kolezanek w Polsce, dlatego zaczynam praktycznie od ZERA. Nie jestem jakims super modelem jednak na pewno brzydki tez nie jestem. Jestem dosc wysoki, szczuply i zadbany. Od poniedzialku bede staral sie z kims umowic, moze z poznana osoba w jakies galerii? czas start!

Gość SaveHerSomeday
myślicie, że moje 8cm w wzwodzie mnie dyskwalifikuje ? :(

Gość gfddf
Jeśli pochodzisz z dobrej rodziny to jesteś już skreślony chyba, że masz kasę to laska się znajdzie.

z dobrej rodziny czyli mam wyksztalconych rodzicow. Ojciec bardzo dobrze zarabia, jednak co to ma do rzeczy:? dlaczego pochodzac z dobrej rodziny bez pieniedzy jest sie niby straconym? Tak czy siak nie bralem pod uwage jakiegokolwiek szpanerstwa podczas szukania dziewczyny.

Gość WrrrrWrrrrrrrWrrrr
Moze ja sie przylacze?:p

Gość moherówka
21 lat to młody jestes korzystaj z zycia, a nie bedziesz dziewczyny szukał

Gość sljfjdflhhd
To, że masz wykształconych rodziców nie świadczy, że pochodzisz z dobrej rodziny. Można mieć doktorat i ganiać żonę z nożem, bo kupiła nie to masło co trzeba.

Gość JamaicaJamanianJamanease
ja tez chce dziewczyne! to co zaczynamy od galerii handlowych?

Gość adorowana
a gdzie obecnie mieszkasz autorze? :))

21 lat to juz taki czas na zwiazek, przynajmniej tak mi sie wydaje. Moj najlepszy kumpel ma 23 lata i ma juz narzeczona, inny planuje sie oswiadczyc a ja w ogole nikogo nie mam;/. Mieszkam 20km od Warszawy

Gość adorowana
ja mam 19 lat autorze i powiem Ci, że nie rozumiem dlaczego tak na siłę szukasz dziewczyny

Nie na sile:) Ale fajnie byloby jakbym mial kogos na kim mi zalezy. Teraz to mi zostaja wyjscia do kina z SIOSTRA lub kolegami;p

Gość U NAS KIEDDYS
Taki jeden mowil ze przyjdzie na studniowke z siostra. Wszyscy sie smiali i robili sobie z niego jaja. Jak juz ta siostra przyszla z nim to zaden nie mogl oderwac od niej oczu bo byla zajebista. A tak mi sie jakos przypomnialo xD

Dziewczyny nie szuka się w gazecie, pod stołem, w szufladzie itd... Sama się znajdzie.Dlaczego nie umówisz się z koleżanką siostry? Bo ten temat bardziej wygląda jakbyś brał udział w jakichś zawodach "kto szybciej"..

Moze zle napisalem temat, bo nie chodzi mi o zadne zawody. Chcialbym umowic sie, poznac kogos fajnego(po dlugim czasie) a nie scigac sie z kims. Z kolezanka siostry probowalem sie raz umowic a raczj siostra probowala nas umowic. Dziwnie to wyszlo, bo siostra mowila ze jej dobra kolezanka caly czas o mnie gada, mowila jej ze od dawna jej sie podobam. Siostra mi o tym wszystko powiedziala i namawiala mnie abym do niej napisal. Ona mi sie tez podobala od zawsze, nie widuje jej czesto bo wyprowadzila sie id naszego miasta i mieszka w Warszawie. No tak czy siak napisalem do niej, odpisywala na poczatku wypracowaniami na moje wiadomosci jednak gdy zaproponowalem wyjscie to juz nie odpisala. Siostra mowi ze ona albo nie otrzymala moich 2ch ostatnich wiadomosci albo sie wstydzi bo ostatnim razem jak sie z nia spotkala to caly czas mowila o mnie. Zycie:)

Nie słuchaj ich. Nic samo nie przyjdzie. Życie to nie film romantyczny. Poza tym jesteś facetem nie kobietą, do ciebie laski same nie będą przychodziły. Przynajmniej prawdopodobieństwo jest niewielkie. Mogą jedynie wysyłać mniejsze lub większe oznaki zainteresowania.

niestedy nie przychodza:) dziewczyne ktora mialem pare lat temu to byl wyjatek:) ona strasznie chciala sie spotkac i umowic, trzymalem ja na dystans jednak ona caly czas biegala za mna:) No tak czy siak gdzie mozna poznac kogos fajnego? dyskoteki odpadaja bo nie lubie